Bu banka 5 bin TL kazandırıyor! Kampanyaya şartları nelerdir?

Bu banka 5 bin TL kazandırıyor! Kampanyaya şartları nelerdir?
Gündemde yer alan banka kampanyaları hız kesmeden devam ederken, şimdi de QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara kampanya haberini duyurdu. Müşterilerini memnun etmeye çalışan banka, kampanya detaylarını da açıkladı.

QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden kampanya detaylarını ve şartlarını paylaştı. Kampanyaya katılım sağlayanlara 5 bin TL ödeme yapılacak. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan bu kampanyaya nasıl başvuru yapılacağı da sorgulanıyor. İşte tüm detaylar…

QNB Finansbank’tan kampanya duyurusu

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olarak sunulan Enpara, bir kampanya haberi ile geldi. Resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Enpara Şirketim’i öneren ve üye olmalarını sağlayan kişilere 5 bin TL ödeme yapılacak. Peki, kampanya şartları nelerdir? Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan işletme için müşterilere 100 lira ödül vereceği belirtildi. Enpara kullanmaya başlayanlar şirketin tüm bankacılık hizmetleri de ücretsiz bir şekilde yapılabilecek.

Enpara avantajları nelerdir?

Enpara, müşterileri tüm bankacılık hizmetlerinden hızlı ve masrafsız bir şekilde yararlanabiliyorlar. QNB Finansbank resmi internet sitesinde duyurulan bu kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Cep şubeye girdikten sonra Enpara’yı tavsiye edin butonuna tıklayın ve devam eden adımları izleyerek ödülden yararlanabilirsiniz. Düzenlenen bu kampanyaya dahil olanlara 5 bin lira ödül verileceği belirtildi.  Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan şirketlerin tüm bankacılık hizmetleri de ücretsiz olacaktır. 

Enpara.com Şirketim 5 bin TL’ye kadar ödül kampanyası detaylı bilgi için tıklayınız