Borcu olanlara müjde! Denizbank ve Akbank duyurdu: Başvurana anında borç kapatma kredisi veriliyor

Borcu olanlara müjde! Denizbank ve Akbank duyurdu: Başvurana anında borç kapatma kredisi veriliyor
Artış gösteren enflasyon karşısında vatandaşların maaşlarının erimiş olması ne yazık ki pek çok kişiyi kredi çekmeye götürdüğü belirtilerek borcu olanlara borç kapatma kredisi verileceği bildirildi. Bu kredi ise Akbank ve Denizbank tarafından duyuruldu.

Borcu olan herkese güzel haber verildi ve borçluların borçlarını kapatması için 2 banka tarafından bir duyuru yapıldı. Bu kampanyalar kapsamında borcu olanlara borç kapatma kredisi verileceği bildirildi. Borç kapatma kredisi detaylarını ise okuyucularımızla paylaşıyoruz.

2 BANKADAN MÜJDE GELDİ

Borç kapatma kredisi için 2 bankadan önemli açıklamalar yapıldı ve Akbank ile Denizbank tarafından ayrıntılar paylaşıldı. Bankalar tarafından borç kapatma kredisi verileceği bildirildi. Ortalama 65 bin TL’ye kadar olan borçların tek bir çatı altında toplanması sağlanacağı belirtilerek vatandaşların ödeme güçlüğü çekmeyeceği ifade edildi.

Bankalara borçları olanlar başvuruların nasıl yapılacağını araştırmaya başladığı belirtilerek Denizbank ve Akbank’ın başlatmış olduğu borç kapatma kredisi için öncelikle başvuru yapılması gerektiği ifade edildi. Söz konusu başvurular ise bankaların şubeleri veya internet siteleri üzezrinden yapılabilecek.

HESAPLARA YATACAK 

Başvuru yapan vatandaşların durumları bankalar tarafından inceleneceği belirtilerek başvuru sürecinin onaylanmasından sonra ilgili miktar kişilerin hesaplarına yatırılacağı paylaşıldı. Bu şekilde bütün borçlar tek bir çatı altında toplanacak ve ödemeler taksitli bir şekilde tek bir yere yapılacak.