Benzin motorin ve LPG'ye 5 kat indirim duyurusu yapıldı! Bugün sürücülere müjde geldi: İşte yeni yakıt fiyatları

Benzin motorin ve LPG'ye 5 kat indirim duyurusu yapıldı! Bugün sürücülere müjde geldi: İşte yeni yakıt fiyatları
Akaryakıt ve otogaz fiyatları hakkında çok önemli bir gelişme yaşandı ve yaşanan gelişme ile akaryakıt ve otogaza 5 kat indirim puan verilecğei bildirildi.

PO tarafından yapılan duyuruda "Hepsiburada Premium müşterilerine özel Petrol Ofisi Mobil’de 5 kat Positive Puan kazanma fırsatı!" denildi. Yapılan açıklamada 31.12.2023 tarihinr kadar Hepsiburada Premium üyesi müşterilerin anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonalrında yapacakları akaryakıt ve/veya otogaz alımları karşılığında 5 kat Positive Puan faydası kazanacağı ifade edildi. Bu kazanılan puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak toplam tutardan puanlarla indirim yaptırılacak.

AKARYAKIT VE OTOGAZ İNDİRİMİ

Hepsiburada Premium üyelerinin Petrol Ofisi akaryakıt kampanyasından faydalanabilmeleri için, IOS ya da Android tabanlı cep telefonlarına Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirmeleri ve uygulamada yer alan kampanya alanına Hepsiburada tarafından kendilerine verilen kampanya katılım kodunu bir defaya mahsus girmesi gerektiği belirtilen duyuruda Kampanyadan kazanım sağlanması için yakıt alışverişini Petrol Ofisi Mobil'e kaydettiği Positive Card'ı veya Plakası ile yapması zorunlu olduğu plaka ile kayıt yapıldıysa ilk yakıt alımında Petrol Ofisi istasyon marketlerinde plaka doğrulama yapılması gerektiği plaka doğrulandıktan sonra tüm alımlardan otomatik olarak puan kazanılabilir ve kampanyalardan faydalanılabileceği vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanya hakkında yapılan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

Kampanyada kazanılan puanlar anında yüklenir ve Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak yakıt (akaryakıt/otogaz) alımlarında 31.03.2023 tarihine kadar kullanılabilir. Yüklenen puanlar nakde çevrilemez.

Hepsiburada tarafından iletilen kampanya kodu kişiye özeldir Herhangi bir nedenle iptal veya iade edilen siparişlerde kod tekrar aktif edilmez. Bir kod sadece bir defa kullanılabilecektir.

Hepsiburada ve Petrol Ofisi A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir. İndirimli işlemler kampanya kapsamında değildir. Ayrıca diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.

Petrol Ofisi ve Hepsiburada gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir.

İSTANBUL

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21,31 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20,38 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,63 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21,35 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20,44 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 12,09 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 21,75 TL

Motorin fiyatı: 20,84 TL

LPG fiyatı: 12,10 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 21,73 TL

Motorin fiyatı: 20,92 TL

LPG fiyatı: 11,88 TL