Banka kartı sahiplerine duyuru yapıldı! 30 Haziran'a kadar mutlaka başvurun: Hediye verilecek

Banka kartı sahiplerine duyuru yapıldı! 30 Haziran'a kadar mutlaka başvurun: Hediye verilecek
Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında ayrıntılar paylaşıldı. 30 Haziran'a kadar başvuru yapanlara hediye edileceği bildirildi.

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında VakıfBank Mobil Temassız Ödeme ile farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 200 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplam 100 TL Worldpuan hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda aynı gün tek seferde yapacağınız Mobil Temassız Ödeme alışverişlerinin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı aktarıldı.

HEDİYE EDİLECEK

Mobil Temassız Ödeme dışında yapılan alışverişler, mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard'lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmadığı belirtilen duyurunun devamında İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacağı ifade edildi.

Vakıfbank tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanacağı ifade edilerek Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabileceği aktarıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanya katılımınızı 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 7 Temmuz 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Temmuz 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Temmuz 2023 geri alınacaktır.

Mobil Temassız Ödeme, Android ve NFC özelliği bulunan 5.0 ve üzeri sürümlü akıllı telefonlarda çalışmaktadır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.