Bakan Akar müjdeyi verdi: Alım süreci resmen başladı: MSB 30 binden fazla personel alımı yapıyor

Bakan Akar müjdeyi verdi: Alım süreci resmen başladı: MSB 30 binden fazla personel alımı yapıyor
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar çok önemli açıklamalarda bulundu ve Bakan Akar açıklamalarında bu yıl 30 bin 62 personel alımı yapılacağını belirtti. Bakan Akar sürecin başladığını belirtti ve 2 Nisan tarihine dikkat çekti.

Milli Savunma Bakanlığına personel alımı süreci başladığı belirtilerek 2 Nisan'da askeri öğrenci aday belirleme sınavı ve öğrenci alımına yönelik çalışmaların başlayacağı ifade edildi. Ayrıca mülakatların Haziran ayında yapılacğaı ifade edildi.

30 BİNDEN FAZLA PERSONEL ALIMI

Personel alımları hakkında Bakan Akar açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamalarında Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacaklarını belirtti ve sürecin başladığını uygulamaların devam ettiğini bildirdi. 

BAKAN AKAR'IN AÇIKLAMALARI 

Milli Savunma Bakanı Akar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor. 2 Nisan’da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz."