Asgari ücrete ek zammı açıkladı! Erken seçim için de paylaşıldı

Asgari ücrete ek zammı açıkladı! Erken seçim için de paylaşıldı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne'deki ziyareti sırasında partisinin il başkanlığını ziyaret etti ve burada yaptığı konuşmada, asgari ücrete yapılacak zammı talep etti.

Özel, "Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız. Zammı yaparsanız sorunlar bitmez ama en azından geçim sağlanabilir. Geçim olmazsa yakında seçim olur." dedi.

Edirne'de Yerel Seçim Süreci ve Parti İçi Değişim

Edirne programı çerçevesinde konuşan Özel, zorlu bir yerel seçim sürecini geride bıraktıklarını ve doğru adayla Edirnelilerin partilerine sahip çıktığını belirtti. Özel, "Yerel seçimlerde kentteki her 2 kişiden 1'i partimize destek verdi. Bu destek, doğru adayla gerçekleşti ve baba ocağında kucaklaşmayı sağladı." ifadelerini kullandı.

Parti İçi Değişim ve Yönetim Anlayışı

CHP Edirne İl Başkanlığı'nda devir teslim yaşandığını belirten Özel, il başkanlarının gayretlerini övdü ve önümüzdeki günlerde parti yönetiminde değişiklik yapacaklarını söyledi. Özel, "Edirne'de hep beraber, kıymetli başkanımıza ve partimize sahip çıkacağız. Önümüzdeki süreç, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında önemli bir dönem noktası." şeklinde konuştu.

Önümüzdeki Seçimler ve Politik Vizyon

Özel, Türkiye'nin Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında ilk genel seçimlere hazırlandığını belirterek, "Yukarıya doğru gidiş başladı, hep ileriye gideceğiz. Küçük meselelerle uğraşmayacağız ve tartışmaları sonlandıracağız." dedi.

Emeklilik Maaşları ve Asgari Ücret Politikası

Özel, iktidar olmaları halinde emekli maaşlarını artıracaklarını vurgulayarak, "Emekli maaşı, AK Parti döneminde 1,5 asgari ücrete denk geliyordu. Gelecekte asgari ücreti yükselteceğiz ve emeklilerimize daha iyi bir yaşam standardı sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Son olarak Özel, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde mücadele eden pehlivanlara başarılar diledi.