Aralık zamlarından damacana su da nasibini aldı! İşte 19 lt içme suyu fiyat listesi

Aralık zamlarından damacana su da nasibini aldı! İşte 19 lt içme suyu fiyat listesi
Ülke genelinde vatandaşların en temel ihtiyaçları arasında yer alan içme suyu ürünlerine de Aralık ayı itibariyle güncelleme geldi.

Aralık zamlarından damacana su da nasibini aldı! İşte 19 lt içme suyu fiyat listesi - Ülke genelinde vatandaşların en temel ihtiyaçları arasında yer alan içme suyu ürünlerine de Aralık ayı itibariyle güncelleme geldi. Vatandaşlar peş peşe gelen yıl sonu zamları sonrasında yeni fiyatlara alışmaya çalışırken bu süre zarfı içerisinde ise marka marka 19 litre damacana su fiyat listeleri merak edilmeye başlandı.

19 litrelik damacana su ürünlerinde en ucuz fiyatlar 30 lirayı aşarken burada ise en pahalı damacana su ürünleri 40 lirayı geçti. Boş damacana su fiyatı 70 - 90 TL arasında değişiklik gösterirken artan fiyatlar sonrasında ise vatandaşlar kara kara düşünmeye devam ediyor.

Türkiye'de damacana su fiyatları her sipariş verildiğinde 1 - 2 lira artmaya devam ediyor. Vatandaşlar yeni yılın ilk altı ayında sipariş verdikleri damacana su ürünlerinde ortalama 20 ila 25 TL arasında bir ödeme yapıyordu. Şimdilerde ise en ucuz damacana su fiyatı 32 liraya kadar ulaştı.

DAMACANA SU FİYATLARI ZAMLANDI

Türkiye'de 19 litrelik damacana su ürünlerinde en ucuz ürün fiyatı 32 TL ve en pahalı ise 39 liradan satılmaya devam ediyor.

Su bayisi Oktay Gezer tarafından yapılan açıklamada, "Damacana su ürünlerine gelen zamlar maalesef vatandaşın gündeminde. Burada fiyat artışını etkileyen en büyük maliyetler ambalaj masraflarımız ve akaryakıt masraflarımız." dedi.

Boş damacana su ürünleri artık 75 TL'den satılırken birçok markada 90 TL'ye ulaşmıştı. Cam şişeleri de 290 liraya kadar çıktı.

MARKA MARKA 19 LT DAMACANA SU FİYATI

  • Hayat Su damacana fiyatı 27 TL, gelen son zamla 33 TL oldu
  • Saka damacana fiyatı 35 TL, gelen zamla 41 TL oldu
  • Hamidiye damacana su fiyatı 32 TL, gelen son zamla 38 TL oldu
  • Erikli damacana su fiyatı 36 TL, gelen son zamla 42 TL oldu.

Fiyatlara son gelen zamlar ile birlikte rakamlar yeni yılda 50 liraya kadar çıkması beklenmekte.