Akbank'tan düşük faizli 3 ay ertelemeli 100 bin TL'lik kredi!

Akbank'tan düşük faizli 3 ay ertelemeli 100 bin TL'lik kredi!
Akbank’tan taşıt kredi haberinin ardına bir güzel haber daha geldi. Akbank yaptığı son açıklamada 100.000 TL’ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Üstelik düşük faiz, 3 ay erteleme fırsatı ve 36 ay vade ile.

Akbank’tan nakit ihtiyaçlarına ilaç gibi kredi teklifi duyuruldu. Akbank tarafından açıklanan son haberde cazip teklifler ile nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşa ihtiyaç kredisi haberi verildi. Geçtiğimiz günlerde de konut, taşıt gibi birçok alanda ihtiyacı olan vatandaşlara kredi imkânı sunan Akbank yeni bir kredi kampanyası ile müşterilerini sevindirdi.

Akbank’tan 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi

Akbank yaptığı son açıklama ile nakit desteğe ihtiyacı olan vatandaşa 100.000 TL’ye kadar kredi vereceğini duyurdu. Açıkladığı bu haber ile müşterilerini sevindiren Akbank, müşterilerin almak isteyeceği kredi faizinin çekmek istedikleri miktarına, vade sayışan ve müşterilerin kredi notlarına göre de değişeceğini belirtti. Yaptığı açıklamada 36 aya varan vade imkânı ile 3 ay ertelemeli kredi sahibi olmak isteyen vatandaşların başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.

Akbank 3 ay ertelemeli 36 ay vadeye kadar vereceği kredinin detaylarını resmî web sitesi üzerinden açıkladı. Yine resmî web sitesi üzerinden açtığı Kredi Hesaplama butonu ile müşterilerin çekmek istedikleri kredi miktarına göre vade ve faiz oranlarını hesaplayabileceklerini de duyurdu. Akbank yayımladığı son ihtiyaç kredisi kampanyasına müşterilerin Mobil şube, Akbank resmî web sitesi ve müşteri hizmetleri üzerinden başvuruların yapılabileceğini açıklamalarında belirtti.

Akbank ihtiyaç kredisi ödeme planları

Akbank son olarak duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 ay ertelemeli 36 ay vadeye kadar müşterilerine nakit destekte bulunacağını duyurdu. Akbank resmî web sitesi üzerinden duyurduğu ihtiyaç kredisi miktarlarına göre vadelerin 50.000 TL’ye kadar olan kredi miktarları için 36 ay, 50.000 TL üstü ve 100.000 TL altı kredi miktarları için 24 ay 100.000 TL ve üzeri krediler için ise 12 ay olarak uygulanacağını açıkladı. Bunlar ile birlikte Akbank ertelenen ilk ödeme faizinin de alınacağını belirtti.