Akbank öğrencileri unutmadı! Tam 400 TL’lik fırsat öğrencilere jest!

Akbank öğrencileri unutmadı! Tam 400 TL’lik fırsat öğrencilere jest!
Akbank nakde ihtiyaç duyan öğrencilere özel kampanyasını açıkladı. Akbank’tan öğrenciye büyük jest geldi. 400 TL’lik destek ödemesi ile öğrencilerin yanındayım dedi. Akbank’ın öğrenciye özel kampanyasının detayları haberimizin devamın da sizlerle...

 Birçok avantajlı kampanyalar ile müşterisinin yüzünü güldüren bankalar kervanına Akbank’ta dahil oldu. Yaptığı her kampanya ile dikkatleri çeken Akbank bu defa öğrenciye özel kampanya fırsatı sundu. Detaylar işte sizlerle...

 

Akbank’tan 400 TL için başvuru şartları neler?

 Üniversite öğrencileri için kampanya tasarlayan Akbank 400 TL ödeme için şartları açıkladı. Daha önceden bankada hesabı bulunmayan 18 ila 25 yaş arasındaki gençlere 400 TL vereceğini resmen açıkladı. Üniversite öğrencileri, Akbank hesabı oluşturarak müşteri olmaları durumunda 400 TL kazanma fırsatından yararlanacak. Başvuruların Mart ayı süresi boyunca devam edeceğini ve bu kampanyada ek bir sürpriz daha sunduğunu resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Akbank'ın sunmuş olduğu bu fırsattan yararlanmak için yapılması gereken tek şey daha önceden Akbank hesabı yoksa eğer hesap açarak Akbank müşterisi olmak. Başvurular için internet üzerinden “Yeni Nesil” hesap açabilir veya mobil uygulamayı üzerinden hesap açabileceğiniz gibi en yakın şubeye giderek destek de alabilirsiniz. Mart sonuna kadar başvuran Akbanklı öğrenciler 400 TL ödeme imkanından yararlanacak.

Akbank öğrenci kredi kartı başvurusu

 Akbank öğrenci kredi kartına başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler kampanya doğrultusunda Axess Öğrenci kartı fırsatından yararlanabilecek. 2023 Mart sonuna kadar Akbanklı olan tüm öğrenciler 400 TL’ye ek olarak öğrenci kredi kartı başvurusu da yapabilecek. Akbank öğrenci kredi kartı başvurusunda bulunmak için Juzdan app ya da mobil bankacılık üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca davet et kazan kampanyasından dahil olan öğrencilere 250 TL chip para verilecek.

Akbank’tan 400 TL chip para kazanacak olan öğrencilerin 31 Mart 2023 tarihine kadar Akbank müşterisi olması ve sonra ilk kez Axess Öğrenci kartı başvurusu yapması gerekmektedir.  Başvuru işlemleri bittikten sonra yapılacak her 250 TL üzeri harcama için 100 lira toplamda ise 400 lira chip para kazanma fırsatından yararlanabilirsiniz.