Akaryakıtta 3. indirim geldi! Bu haberi duyanlar depoyu fulleyecek

Akaryakıtta 3. indirim geldi! Bu haberi duyanlar depoyu fulleyecek
Yükselen akaryakıt fiyatları vatandaşların ceplerini çok fazla zorluyor. İndirim haberlerine hasret kalan herkes duyduğuna sevinecek. Depoları fullemenizi sağlayacak detaylar haberimizin devamında sizlerle...


Değişen akaryakıt fiyatları vatandaşları üzüyor olsa da bu kez sevindirici haber geldi. Bu kez haberlerde zam değil indirim var. Bu haberi duyanlar depoları fulleyecek.

Depoları fulletecek araç sahiplerini sevindirecek indirim

Akaryakıt fiyatlarının son zamanlarda bir düşüp bir çıkması vatandaşları da  şaşırttı. Fiyat artış ve düşüşlerine bir yenisi daha eklenerek akaryakıta indirim geldi. Bu indirim sayesinde yüzler güldü. Akaryakıt fiyatlarının yükselmesinin bir çok sebebi bulunmakta. Pandemi ile başlayan ekonomik zorlanmaların ardından küresel çapta fiyatlarda artışlar yaşandı. Daha sonrasında Ukrayna ve Rusya arasında çıkan savaş da fiyatların etkilemesini sağladı. Akaryakıt fiyatlarının düşmesi Brent petrol varilinin fiyatlarının düşmesiyle birlikte düşüş yaşadı. Özellikle son zamanlarda düşüş yaşanan motorin 3. Kez düşüş yaşadı. Yaşanılan düşüşlerin ardından yeni fiyatlar da merak konusu oldu. Yeni gelen indirimin ardından sonuçların nasıl olduğu ise açıklandı. Yeni fiyatları duyanlar hemen benzin istasyonlarına giderek depolarını fullemeye gitti. Bu indirim kaçmaz diyen herkesin ilerleyen günlerde de akaryakıt almak için benzinliklere gitmesi bekleniyor.

İndirim sonrası yeni akaryakıt fiyatları nasıl oldu

Akaryakıt fiyatlarının sürekli değişim göstermesinin ardından gelen indirim herkesin içine su serpmeye yetti. Yeni fiyat listesinin yayınlanmasının ardından benzin fiyatlarının değişmediği hala durgun bir şekilde devam ettiği görülüyor. Benzinin güncel fiyatı 21.14 TL olarak devam ediyor. Henüz benzin için bir zam ya da indirim haberinin olmaması durgum devam edeceğinin göstergesi niteliğinde sürüyor. Bunun yanında oto gazın litre fiyatında artış yaşandığı görülüyor. Artış sonrası oto gazın litre fiyatı güncel olarak 11.99 TL'ye yükseliyor. Bunun yanında motorin fiyatlarına gelen düşüş ise yüzleri güldürmeye yetiyor. İlerleyen günlerde yaşanılacak olaylar doğrultusunda yeniden bir zam ya da düşüşle karşı karşıya kalabiliriz. Bu ve bunun gibi haberleri bünyemizde paylaşmaktayız. Motorin fiyatlarındaki düşüş ile aracını fullemek isteyenler için şu an tam zamanı.