Akaryakıt fiyatlarına kamu müdahalesi! Benzin motorin ve LPG'ye indirim yapıldı: 300 TL'ye dolan depo için 225 TL ödenecek

Akaryakıt fiyatlarına kamu müdahalesi! Benzin motorin ve LPG'ye indirim yapıldı: 300 TL'ye dolan depo için 225 TL ödenecek
Akaryakıt fiyatları hakkında yeni bir kampanya başaltıldı ve puanlarla indirim yapılacak. Bu doğrultuda kaznaılan puanlar ile beraber 300 TL'ye dolan depo için 225 TL ödenecek.

Ziraat Bankası tarafından flaş bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. Tüm bunlarla beraber kazanılan bu puanblar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 75 TL indirim yapılacak.

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

Kampanya 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerektiği belirtilerek Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği paylaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda kampanyanın müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtilerek işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerektiği vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanya hakkında yapılan duyurunun devamında şu ifadeler kullanıldı:

Aynı gün tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 5 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.