48 ay vadeyle araba satın almak mümkün! Sıfır ya da ikinci el ne istersen satın alabilirsin!

48 ay vadeyle araba satın almak mümkün! Sıfır ya da ikinci el ne istersen satın alabilirsin!
Otomobil piyasasında araç fiyatları gün be gün artarken otomobil talebi de aynı oranda arttı. Bu durumda vatandaşlar otomobil almak için banka kredilerine yöneldi ve bankalar da kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu durumda bankalarda faiz indirimleri görülürken geri ödeme kolaylığı da dikkat çekti.

Otomobil almak için banka kredisi çekenlerin sayısı arttı. Kredileri takip eden vatandaşlar Fibabanka’ya da yöneldi .İlk aşamada sıfır araçlar için sonrasında ikinci el araçlar için kampanyalar duyurdu. Fibabanka, ikinci el araçlar için düşük faizden kredi vermesi ile ilgili detayları sundu. İşte detaylar…

Sıfır ve ikinci el otomobiller için Fibabanka kampanyası

Fibabanka, sıfır otomobiller için 48 aya varan seçenekler ve ödeme planları ile kredi sağlayacağını belirtti. Başlangıç faizi için piyasanın altında bir miktar seçen Fibabanka, 2023 Şubat için 2,21 faizden başlayacağını belirtti. Fibabanka ikinci el araçlar için de kredi başvurusu alacağını belirtti. Sıfır aracın erişiminin zorlanması ile birlikte ikinci el araçlara yönelim arttı. İkinci el araçlar için belirlenen faiz oranı ise 2,16 olarak belirlendi. İkinci el araçlar için belirlenecek taşıt kredileri 36 aya varan taksit ile ödenme imkanına sahip olacak.

Fibabanka taşıt kredisi detayları

Fibabanka taşıt kredisi verilirken araç değerinin dikkate alınacağını bildirdi. Azami vade sürelerini ileten Fibabanka maksimum 48 ay seçenek sundu. Nihai fatura değeri söz konusu olduğunda 400.000 TL ve bu fiyatın altında kalan araçlar içim 48 ay maksimum olarak belirlendi. Ancak 800.000’e kadar ve dahil olmak üzere satışa sunulan araç seçenekleri için 36 ay ve 800.001 TL ile 1.200.000 TL de dahil olmak üzere araçlar için 24 ay olarak maksimum vadeler belirlenmiştir. 2.000.000 TL’de dahil olmak üzere olan taşıtlar için bu süre 12 aydır. Fibabanka hali hazırda 400.0000 TL’ye kadar satışa sunulan araçlar için %70’lik bir oranını finanse edebileceğini belirtti. 2 milyon üzerinde sunulan araçların ise finanse edilmeyeceği iletildi. Bu nedenle aracın fiyatı dikkate alınarak araç alımına destekte bulunuluyor.