4757'ye SMS göndererek mutlaka katılın: Banka kartınıza karşılıksız 3.000 TL yatacak! 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek

4757'ye SMS göndererek mutlaka katılın: Banka kartınıza karşılıksız 3.000 TL yatacak! 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek
Banka tarafından başlatılan kampanya kapsamında katılanlara hediye verileceği ifade edildi. Bununla beraber katılanların kartına 3 bin lira yatacağı ifade edildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Kappatur'da tek seferde yapılacak 10.000 TL-14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 15.000 TL-29.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.500 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Yapılan duyurunun devamında söz konusu kampanyanın 30 Haziran'da sona ereceği belirtilerek SMS ile katılım yapılabileceği aktarıldı.

SMS İLE KATILIM OLACAK 

Kampanya duyurusunda "Kampanya 20 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan KAPPATUR yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz." ifadelerine yer verildi ve Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerektiği ve Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı ifade edildi.

3.000 TL KAZANILACAK 

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği kazanılan Bankkart Liralar 8 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek olup, 23 Temmuz 2023 tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 24 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacağı belirtilen Ziraata Bankası duyurusunda Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabileceği ve Kazanılabilecek ödül tutarı en fazla 3.000 TL Bankkart Lira olduğu duyuruldu.

Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil olmadığı belirtilen duyurunun devamında Kampanya yalnızca Kappatur Merkez Ofisi, 444 0 577 numaralı çağrı merkezinden ve www.kappatur.com web sitesinden online yapılacak rezervasyonlar için geçerli olduğu ifade edilerek şöyle devam edildi:

KAMPANYA AYRINTILARI 

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya Bireysel kartlar ve Bankkart Başak ile yapılan harcamalar için geçerlidir.

Ön provizyon işlemleri, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.