2023 Şubat Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası! Ziraat Bankası güncel emekli promosyonu

2023 Şubat Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası! Ziraat Bankası güncel emekli promosyonu
2023 Şubat ayıyla birlikte Ziraat Bankası emekli promosyon ücretleri de araştırılmaya başlandı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma taahhüdü veren vatandaşlar promosyon kampanyasından yararlanabilecekler.

Emekli promosyon kampanyaları milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alırken, güncellenen promosyon ücretleri de araştırılmaya başlandı. Ziraat Bankası da 2023 Şubat ayı emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından merak edildi. İşte Ziraat Bankası promosyon ücretleri…

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyası

2022 yılında birçok emekli vatandaşın yakından takip ettiği emekli promosyon ücretleri 2023 yılıyla birlikte güncellendi. Emekli promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar promosyon kampanyalarını araştırırken, promosyon ücretleri maaş tutarına göre de değişiklik göstermektedir. Ziraat Bankası da müşterileri için kampanya detaylarını paylaştı. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu?

Ziraat Bankası emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu?

Ziraat Bankası resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, emekli maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara 3 bin TL’den başlayan promosyon ödemesi yapılacak. Maaş tutarı arttıkça promosyon ücretleri de artacak.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyon ücretleri;

  • 3 bin 500 TL altında maaş alanlara 3 bin TL TL
  • 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL
  • 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 500 TL
  • 10 bin TL üzerinde maaş alanlara 5 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. 

Ziraat Bankası’nın sunduğu emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası’nın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu yapabilirler. Emekli promosyon kampanyası ile ilgili detaylar Ziraat Bankası resmi internet sitesinde yer almaktadır.