18 yaşın üstünde olanlar dikkat! 10 bin TL ödeme yapılacak!

18 yaşın üstünde olanlar dikkat! 10 bin TL ödeme yapılacak!
18 Yaş üstü olan kişilere ve emekliye son dakika haber geldi. Meclis tarafından onaylandı ve 10.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Nakit kredi kullanmak isteyen 18 Yaş üstü olanlara ve emekliye hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri yapılacağı bankalar tarafından açıklandı. 10.000 TL ödeme için detaylar paylaşıldı.

Kamu Bankaları 10.000 TL ödeme yapacak

 Devletten büyük destek haberi geldi. 18 yaş üstü olan kişilere veya emekli olup kredi kullanacaklara devletten gelen destek kredi kampanyası Meclis onayından geçtiği açıklandı. Nakit kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için kamu bankalarından yapılacakları kredi kampanyası ile ilgili bilgiler verildi. Kredi kampanyası kapsamında nakit ödemeler yapılacak. Bankaya giderek kredi başvuru işlemlerini yapmak isteyen kişilerin hemen aynı gün içerisinde ödemelerini alabilecekleri duyuruldu. Kredi için başvuruları Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan yapılacak. Bu doğrultuda kampanya dahilinde nakit kredi kullanmak isteyen kişiler aynı gün içinde kredi ödemelerini alabilecekleri uygun faiz oranları ile birlikte ödemeler hesaplarına hızlı bir şekilde aktarılacak.

3 Kamu Bankası kredi verecek

 Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan bu kampanya dikkatleri üzerine çekti. 3 kamu bankası söz konusu kampanya ile ilgili harekete geçti. Emekli maaşı alan vatandaşlar devlet desteği ile birlikte alabilecekleri 10.000 TL ve üzeri tüm krediler için hiçbir şart ve kefil istenmeyeceğini ve maaşları üzerinden kredi verileceği konusunda açıklama yapıldı. Mart ayı sonuna kadar sürecek olan söz konusu kampanya sadece emeklileri değil sigortalı olarak çalışanlarda dahil edildi.

Son işyerlerinde 12 ay boyunca sigorta primleri yatan kişilere kredi notu 0 olsa bile 10.000 TL’ye kadar kredi ödemesi yapılacak. Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan söz konusu kredi başvurusu için seçeceğiniz bankaların kendi resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanız gerekmektedir. İhtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra olumlu sonuç alınması durumunda banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte kredi ödemesini hızlı bir şekilde alabilirsiniz.