18 yaş üstü 69 yaş altı nakit ihtiyacına o bankadan fırsat! 3 ay ertelemeli 180 bin TL alabilirsiniz

18 yaş üstü 69 yaş altı nakit ihtiyacına o bankadan fırsat! 3 ay ertelemeli 180 bin TL alabilirsiniz
18 ile 69 yaş arasındaki vatandaşlara özel 130 bin TL ödeme fırsatı! Nakit ihtiyacı olan bu yaş aralığındaki tüm vatandaşlar 3 ay ertelemeli ödeme alabilecekler. İşte detaylar…

Yeni yılın gelmesini hemen ardından çok fazla finansal çözümler gündeme gelmiştir. Yeni yılın gelmesi ile birlikte vatandaşların nakit ihtiyacı problemlerini çözmek amacı ile yepyeni fırsatlar sunulmaya başladı. 3 ay ertelemeli olan 180 bin TL değerindeki fırsat ile vatandaşların yüzünü güldürmektedir. 18 ile 69 yaş arasında bulunan tüm vatandaşlar bu fırsattan kolaylıkla yararlanmış olabilecek. Başvuru şartları da oldukça kolay olmaktadır. Başvuru şartları için bankalara başvurarak tüm gerekli bilgileri alabilirsiniz. 

180 bin TL değerinde 3 ay ertelemeli destek

TEB bankası vatandaşlara özel çok iyi bir fırsat sunmakta. 3 ay ertelemeli olan 180 bin TL değerinde kredi imkanı sunmaktadır. Bunun yanında vadeli krediler üzerine çok uygun faiz oranları sunuyor. Vatandaşların bütçelerine uygun şekilde geri ödeme planı sayesinde ihtiyaçlara çözüm üretmeyi amaçlıyor. TEB bankası ile iletişim kurmanız halinde ihtiyacınız doğrultusunda kredileri ertelemeli ödeme şekli ile almanız mümkün olacaktır.

İhtiyaç Kredisi

TEB bankası 3 ay ertelemeli olacak şekilde 18-69 yaş aralığında olan tüm vatandaşların yararlanması üzerine ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bütçenize göre ödemelerin miktarının düzenlenmesi ile rahatlıkla bu ihtiyaç kredini alabilirsiniz. Tek şart 18- 69 yaş aralığında olunmasıdır. Bireysel kredi ihtiyacından bütün vatandaşların yararlanabilmesi amaçlanmıştır. Bankaya gitmeden de bu ihtiyaç kredisine sahip olabilirsiniz. CEPTETEB uygulaması sayesinde ihtiyaç kredisine telefon üzerinden başvuru yaparak anında hesabınıza aktarılmasını sağlamanız mümkün kılınıyor. Bu hizmetten yararlanmak için TEB bankasını ziyaret edebilir veya internet uygulaması vasıtasıyla anında yararlanabilirsiniz. Üstelik aylık taksitlerini eşit bir şekilde belirleyebilir ve 3 ay sonra ödemeye başlama kolaylığı sağlanmaktadır. Bu seçenek doğrultusunda 3 ay azami kredi ve azami olarak 36 ay vade şekli bulunmaktadır. TEB bankasının tek şartı 18-69 yaş aralığında olan vatandaşlardır.