18-41 yaş arasına müjde verildi: Erdoğan talimatı verdi! Hemen harekete geçildi

18-41 yaş arasına müjde verildi: Erdoğan talimatı verdi! Hemen harekete geçildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18-41 yaş arasına resmen müjdeyi verdi. Ziraat Bankası bu yaş arasındakiler için faizsiz ve ilk 2 yıl boyunca ödemesiz 1 milyon TL’ye kadar kredi desteğinin verilmesi için harekete geçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazanmasından sonra yemin ederek hemen çalışmalara başladı. Seçimden önce verdiği vaatleri tek tek yerine getiren Cumhurbaşkanı, seçimden önce faizsiz ilk 2 yıl ödemesiz 1 milyon TL’ye kadar kredi verileceğini müjdelemişti. Bunun üzerine Ziraat Bankası çalışmalara başladı.

1 MİLYON TL’YE KADAR FAİZSİZ KREDİ

Buna göre faizsiz 1 milyon TL’lik kredi şartları belli oldu. 18-41 yaş arasındaki vatandaşların başvuru yapabileceği belirtildi. Başvurular Ziraat Bankası üzerinden yapılacak. En az lise mezunu vatandaşların bu krediden yararlanabileceği ifade edildi. Avazturk.com’un aktardığı habere göre en az lise mezunu vatandaşlara faizsiz 1 milyon TL’ye kadar verilecek kredide ilk 2 yıl ödeme yapılmayacak. 5 yıl vade seçeneği sunulacak.

ZİRAAT BANKASI DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden önce yaptığı açıklamasında, “Afet alanlarındaki köy evlerindeki çiftçilere Ziraat Bankası aracılığıyla sıfır faizli hayvancılık kredileri verilecek’’ müjdesini vermişti.