1 Haziran itibariyle başladı! Cüzdanında Akbank kartı olanlar dikkat: Herkese 1.500 TL hediye edilecek

1 Haziran itibariyle başladı! Cüzdanında Akbank kartı olanlar dikkat: Herkese 1.500 TL hediye edilecek
Akbank tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında yakınını davet edenlere hediye para verileceği ifade edildi.

Akbank tarafından yapılan duyuruda "Davet Et Kazan kampanyasıyla Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturdukları davet kodlarıyla tanıdıklarını mobilden Akbanklı olmaya davet ediyor. Davet kodu ile mobilden Akbanklı olan her yakının için 150 TL, toplam 1.500TL chip-para kazanabilirsin." denildi ve davet koduyla Akbanklı olan yakınlarınız da ilk sefer yapacakları Axess veya Wings harcamalarından 150 TL, Üniversiteli Akbanklı olduklarında 100 TL, toplam 250 TL kazanabilecekleri ifade edildi.

1.500 TL HEDİYE EDİLECEK

Kampanya ayrıntıları hakkında yapılan duyuruda "Kampanyalı Müşteri, 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında davet ettiği Davet Kodunu Alan kişinin Akbank müşterisi olması sonrasında anında 150 TL chip-para, toplamda en fazla 1.500 TL chip-para kazanabilecektir. 1.500 TL chip-parayı kazandıktan sonra, kodu paylaştığı diğer kişilerin Akbanklı olmasından ilave chip-para kazanamaz." ifadeleri kullanıldı ve Kampanyalı Müşteri istediği kadar kişiyle kampanya davet kodunu paylaşabileceği denildi. 

Davet Kodunu Alan Müşteri, 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında davet koduyla mobilden Akbanklı olduktan sonra Akbank Kredi kartı alıp, bu kartı 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında kullandığı takdirde 150 TL chip-para, ayrıca 1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Üniversiteli Akbanklı olduğu durumda 100 TL chip-para, toplamda en fazla 250 TL chip-para kazanabileceği belirtilen duyurunun devamında Kredi Kartı kullanıldığında 150 TL chip-para veya sadece Üniversiteli Akbanklı olunduğu durumda 100 TL chip-para kazanılabileceği ve kampanyalı Müşteri, Davet Kodunu Alan kişiyi bu hususta bilgilendirmekle yükümlü olduğu aktarıldı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar müşterilerin aktif olarak kullandıkları Akbank Kartına ya da Axess veya Wings Kredi Kartına yüklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılan chip-para kazanıldığı anda eğer Kampanyalı Müşteri’nin Akbank Kart, Axess veya Wings Kredi Kartı yoksa chip-para yüklemesi gerçekleşemez.

Kampanya kodu oluşturabilmek için müşterinin mevcutta Akbank Kart, Axess veya Wings Kredi Kartı olması gerekir. Henüz kartı olmayan ve kampanyaya katılarak kod oluşturmak isteyen müşteri, yeni kart edindikten bir gün sonra kampanya kodu oluşturabilir.

Kampanya kapsamında müşterilerin kazandığı chip-para, ilgili kampanya koşulu sağlandığı an yüklenecektir. Kazanımına ilişkin Kampanyalı Müşteri’mize ve davet koduyla Akbanklı olan müşterimize sms ile bilgi verilecektir.

Kampanya kapsamında yüklenen chip-paralar kaybolmayan chip-paradır. Yüklenmesi ardından geri çekimi olmayacaktır.

Kampanyadan sadece Akbank personeli olmayan bireysel Akbank müşterileri yararlanabilir. Şahıs firmaları, tüzel müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Davet Kodunu Alan’ın Akbank Mobil’den müşteri olma başvurusu yapması sonrasında, sürecin Akbank Mobil’den değil, kurye süreci ile tamamlanması halinde, Kampanyalı Müşteri‘nin chip-para yüklemesi, Davet Kodunu Alan’ın Akbanklı olma sürecini kurye ile başarılı bir şekilde tamamlanması sonrasında gerçekleşir.

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti 18-80 yaş arasındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin chip para kazanabilmesi için davet ettiği kişinin 18-80 yaş arasında olması gerekmektedir.

Davet Et Kazan kampanyası 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerlidir.

1 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini başlatıp 30 Haziran 2023 tarihinden sonradan kurye süreciyle Akbanklı olma sürecini tamamlayan müşterilerin davet kodunu paylaşan tanıdığına kazandırdıkları chip-para’lar 31 Temmuz 2023 tarihinde hak kazanan müşterilerin aktif Akbank kartlarına yüklenecektir.

Davet Kodunu Alan’ın kodu 30 Haziran 2023 tarihine kadar kullanması gerekmektedir. Bu süre geçtikten sonra Davet Kodunu Alan, ilgili kod ile Akbank Mobil’den Akbanklı olsa da, Kampanyalı Müşteri’ye ödül kazandıramaz. Kampanyalı Müşteri, kodun kullanım süresinin 30 Haziran 2023’e kadar olduğu hususunda Davet Kodunu Alan kişiyi bilgilendirmekle yükümlüdür.