Ertem Şener aylık ne kadar kazanıyor?

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli spikerleri arasında yer alan Ertem Şener'in aylık kazancı hakkında internette çok fazla araştırmalar yapılıyor. Başarılı sunucu ve gazeteci Ertem Şener'in güncel dönem kazancı ise çok merak ediliyor. Ertem Şener aylık ne kadar kazanıyor?

Ertem Şener aylık ne kadar kazanıyor? Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli spikerleri arasında yer alan Ertem Şener'in aylık kazancı hakkında internette çok fazla araştırmalar yapılıyor. Başarılı sunucu ve gazeteci Ertem Şener'in güncel dönem kazancı ise çok merak ediliyor. Geçmiş dönemlerden beri spikerliği ile Türk halkında taht kurmuş isimler arasında yer alan Ertem Şener son olarak ise Beyaz Tv'ye geri döndüğünü açıklamıştı. Buna göre ise başarılı sunucu şimdilerde yuvası olduğu kanalında tekrar yayınlara başlarken aylık kazancı ise izleyicileri tarafından sıkça araştırılıyor.

Ertem Şener'in kazancı hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. Başarılı sunucu gibi birçok spor yorumcusunun da kanallarda aldıkları aylık ücretlerin ticari sır olarak saklandığı bilinmektedir. Buna göre herhangi bir medya kuruluşunda bir bilgi yer almazken tahmin edilenlere göre ise aylık 40 bin TL'nin üzerinde gelir elde ettiği söylentiler arasında yer alıyor. Gündeme düşen rakamlar herhangi bir kesin bir ibare olarak yer almazken sadece sosyal medyada dolaşan iddialar neticesinde tahmini olarak eklenmiştir.

ERTEM ŞENER KİMDİR?

Ali Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya'da dünyaya geldi. İstanbul 50. Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde okudu. Çalışma hayatına radyo ve televizyon programlarında sunuculuk yaparak başladı. İlk televizyon deneyimini Muğla'nın yerel kanalı Şah Tv'de Muğlaspor–Yeni Salihlispor maç anlatımıyla kazanan Şener, buradan TGRT'ye transfer oldu ve İtalya ligi maçlarındaki anlatımıyla futbol severlerin beğenisini kazandı. Kısa bir süre Kanal 6'da sunuculuk yaptıktan sonra 1997 yılında Star TV'ye geçti. Star TV'de yayınlanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının spikerliğini yaptı. Telegol, Futbolig gibi programların sunuculuğunu üstlendi. 2001 yılında özel bir ajans adına çalışmak için İtalya'nın Milano kentine giden Şener, 2002 yılında Star TV'ye geri döndü. 2012 yılında Kanal D'de yayınlanan Kazanmak İçin 1 Dakika programını sundu. Ağustos 2012'de TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Tropy Türk'ün sunuculuğunu ise Helin Avşar ve Taner Güngör ile birlikte üstlendi. Kasım 2012 tarihinden itibaren Beyaz TV'de çalışmaya başladı. Bu kanalda Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarının sunuculuğunu yapan Şener aynı zamanda Beyaz TV Spor müdürlüğü görevini de yapmıştır. 2016 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan yarışma programı Kendi Düşen Ağlamaz'da sunuculuğuna devam etmiştir. 2015 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde oyunculuk yaptı. 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona giren Adam Mısın! adlı sinema filminde Beyaz Futbol yorumcularıyla birlikte rol aldı. 20 Kasım 2016 tarihinden itibaren Vatan Gazetesinde köşe yazısı kaleme almaya başladı. 22 Aralık'ta Vodafone Park'ta oynanan Şehitlere Saygı Maçı'nın stat içi anonslarını ve sunumunu yaptı. 2 Ekim 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beyaz TV'den istifa ettiğini açıkladı. 2021-2022 yayın döneminde TV100 kanalında Var Odası programını sunduktan sonra 3 Ağustos 2022 tarihinde ise Beyaz TV'ye geri döndü.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!