ÖSYM'den beklenen duyuru geldi! Yurt dışından ülkemize gelen öğrencileri sınav sonuçları açıklandı

ÖSYM'den beklenen duyuru geldi! Yurt dışından ülkemize gelen öğrencileri sınav sonuçları açıklandı
ÖSYM tarafından yurt dışından ülkemize gelen öğrenciler için sınav sonuçları açıklığa kavuştu. Ülkemize gelen öğrencilerin kabul sınav sonuçlarında son durum ne oldu? İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

24 Şubat 2023 tarihinde açıklanan yeni habere göre ÖSYM’den beklenen yurt dışı öğrencilerinin kabul sınav sonuçları hakkında açıklamalar yapıldı. Peki son durum ne oldu? İşte tüm detaylar..

ÖSYM tarafından beklenen duyuru yapıldı

ÖSYM tarafından açıklama yapıldı. 2023 yılına ait YOS Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçlarının açıklandığına dair açıklama geldi. Yurt dışından Türkiye’ye gelip okumak isteyen öğrencilerin girmiş olduğu ve kabul gören öğrencilerin alındığı sınav da beklenilen sınav sonuçları da belli oldu. Birçok öğrenci bu haberi dört gözle beklerken sonuçlar karşısında kimi mutlu olurken kimi kabul görülmedi. 29 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşmiş olan sınav hakkında yapılan bu duyuru işe beraber adayların ÖSYM sonuç ekranı üzerinden sonuçlarına ulaşılabileceği söylendi. 

YOS sınav sonucu açıklandı 

YOS Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile şekillendi. Yapılan açıklama ise şu şekilde oldu; “29 Ocak 2023 tarihinde uygulanan 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavının değerlendirme işlemleri de tamamlanmış oldu. Adayların sınav sonuçları ise 24 Şubat 2023 saat 10.00’da ÖSYM’nin internet adresi üzerinden T.C kimlik ve şifreleri ile giriş yaparak sınav sonuçlarına ulaşabilecekler. Sınavı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Peki siz bu sınavda başarılı oldunuz mu?