KYK yurtlarında yedek açıklanma tarihleri ne zaman?

KYK yurtlarında yedek açıklanma tarihleri ne zaman?
Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun merakla beklenen 1. faz yurt başvuru sonuçları bugün açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte öğrenciler e-devlet üzerinden sonuçları sorgulayabildi. KYK yurtlarında yedek açıklanma tarihleri ne zaman?

KYK yurtlarında yedek açıklanma tarihleri ne zaman? Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun merakla beklenen 1. faz yurt başvuru sonuçları bugün açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte öğrenciler e-devlet üzerinden sonuçları sorgulayabildi. Çok ciddi bir talep ile karşı karşıya kaldıklarını açıklayan Kasapoğlu, başvuru sonuçlarını açıkladığını ifade etti. 

KYK yurtlarına yerleşemeyen öğrenciler ise internet üzerinden yeni yedek açıklanma tarihlerinin ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. Peki KYK yurtlarında yedek açıklanma tarihleri ne zaman, belli oldu mu? İşte tüm detaylar kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

KYK YURTLARI YEDEK SIRASI AÇIKLANMA TARİHLERİ

  • 12 EYLÜL
  • 15 EYLÜL
  • 19 EYLÜL 

Bakanlık tarafından verilen resmi bilgilere göre sonra ki yeni yedek sırası açıklanma tarihleri için 3 tarih verildi. Buna göre ise öğrenciler ilk olarak 12 Eylül'de sonrasında 15 Eylül'de ve en son olarak ise 19 Eylül'de yeni yedek sıralamalarını görebilecek.