Gece yarısı okullar için bir karar daha alındı! MEB duyurdu, okullar tatil edildi: İşte okulların tatil edildiği yerler

Gece yarısı okullar için bir karar daha alındı! MEB duyurdu, okullar tatil edildi: İşte okulların tatil edildiği yerler
Yaşanan deprem felaketi nedeniyle afet bölgesinde okullar tatil edildi. Bunun ardından hava koşulları nedeniyle bir tatil haberi daha geldi. Bu duyuru Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

Ardahan'ın Damal ve Posof ile Ağrı'nın Hamur ilçelerine şiddetli bastıran kar yağışı nedeniyle çok önemli bir karar daha alındığı belirtildi. Kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği bildirilerek bu tatil haberi ise Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyuruldu.

BİR GÜN ARA VERİLDİ 

Ardahan'ın Damal ve Posof ile Ağrı'nın Hamur ilçelerine olumsuz hava koşulları nedeniyle flaş bir karar alındı. Bu karar ile beraber eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

ULAŞIM AKSADI 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden peş peşe açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kar yağışı, yoğun tipi yani olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşımın aksadığı ifade edildi.

TÜM OKULLAR TATİL EDİLDİ

Yapılan açıklamanın devamında olumsuz hava koşulları nedeniyle söz konusu ilçe merkezleri ve köylerdeki tüm okullarda bir gün eğitime ara verildiği ifade edildi.

Bu konuda yeni tatil haberleri geldiğinde okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.