Bu sefer ki promosyon öğrenciye! İşte verilecek promosyon detayları!

Bu sefer ki promosyon öğrenciye! İşte verilecek promosyon detayları!
Bu kez sevinecek kişi öğrenciler olacak. Yapılan yardımlar sürerken öğrenciler için bir bildiri yayınlanmamıştı. Şimdi ise sevindirici haber onlar için geldi. Promosyon alacakları duyurulduktan sonra detaylar da merak konusu oldu. Peki ne kadar promosyon verilecek?

Mevcut ekonomik şartlardan en çok etkilenen kısımlardan bir tanesi de kuşkusuz öğrenciler oluyor. Öğrencilerin bu ekonomik koşullardan daha az etkilenmesi için ise promosyon açıklaması geldi. Bu promosyon koşullarını taşıyan öğrenciler için bayram erken gelecek. İşte promosyon detayları miktarı ve koşulları haberimizin devamında sizlerle...

Trakya Üniversitesi tarafından Öğrencilere Promosyon Ödemesi Yapılacak

Geçtiğimiz günlerde Trakya Üniversitesi ile Akbank arasında Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinin bir arada gerçekleştirdiği çalışması sonucu ücret ödenen intörn öğrencilerine ger promosyon ödenmesine ilişkin anlaşma imzalandı. Trakya Üniversitesinin önderliğinde yapılan bu çalışma ve atılan imzalar sonucunda öğrencilerin alacağı promosyonun miktarı da açıklandı. Tıp öğrencileri ve Diş Hekimliği öğrencilerine intörn döneminde öğrencilerin yapacakları uygulama dersleri karşılığında yapılacak ödemeler ilişkin geri ödeme promosyonları kesin olarak onaylandı. Trakya Üniversitesi bünyesindeki Tıp Fakültesinde 264 ve Diş Hekimliği Fakültesinde 84 öğrencisi bulunmakta ve toplam 348 intörn öğrenciye yapacakları uygulama çalışmaları karşılığında promosyon ücret ödemeleri ile birlikte geri ödeme verilecek. Tıp ve Diş hekimliğinde okuyan intörn öğrencilere verilecek olan her ay ücretler ile birlikte promosyon ödemelerinin miktarı da belli olarak çalışma sonunda hesaplarına yatmış olacaktır.

İntörn öğrencilere promosyon ödemesi

İmzalanan protokol kapsamında 15 Şubat 2023 tarihinden itibaren yatırılacak olan net asgari ücret tutarındaki ödeme intörn öğrencilerine her ay ödenecek ve beraberindeki promosyon miktarı da kişi başına 225 TL olacağı belirtildi. Açıklanan akademik takvimin seyrine göre olarak eğitim ve öğretim dönemlerinde intörn eğitimi alan öğrencilere ödenecek promosyon 12 ay süresince sürecektir. Bu yapılacak olan ödemeler Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafınca açıklanarak, protokolün hazırlanmasında emeği olanlara teşekkür etmiş ve kurumlar arasında imzalanan sözleşmenin hayırlı olması ve öğrencileri motive etmesinin umudunda bulundu.