Bakanlık son dakika ödemeleri duyurdu! T.C. sonu 0,2,4,6,8 olanlara 1.250 TL veriliyor: 1 hafta içinde hesaplara yatacak

Bakanlık son dakika ödemeleri duyurdu! T.C. sonu 0,2,4,6,8 olanlara 1.250 TL veriliyor: 1 hafta içinde hesaplara yatacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve açıklamada beklenen ödemelerin başlayacağı ifade edildi. Bu doğrultuda ödemelerin T.C. kimlik numarasının sonuna göre belirlenen günlerde yapılacağı aktarıldı.

Öğrencileri yakından ilgilendiren önemli bir haber verildi ve her ay yatırılan Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK burs ve kredi ödemeleri için geri sayım başladığı bildirildi. Bu doğrultuda 1.250 TL ödeme yapılacağı ifade edilerek ödemelerin her ay yapılacağı aktarıldı. Bu ödemelerin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapıldığı paylaşıldı.

BAKANLIK RESMEN DUYURDU

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından verilen burs ve kredi ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken Bakanlık tarafından yapılan duyuruda ödeme günleri paylaşıldı. Üniversite öğrencileri eğitimlerine devam ederken, devletten destek almaya devam ediyor. Şubat ayı için belirlenen ödeme günleri aktarıldı.

ÖDEME TARİHLERİ 

Bakanlık tarafından T.C. Kimlik Numarasının son hanesine göre belirlenen günlerde ödeme yapılacak. İşte ödeme tarihleri:

TC Kimlik Numarasının Sonu 0 Olanlar: Ayın 6’sı

TC Kimlik Numarasının Sonu 2 Olanlar: Ayın 7’si

TC Kimlik Numarasının Sonu 4 Olanlar: Ayın 8’i

TC Kimlik Numarasının Sonu 6 Olanlar: Ayın 9’u

TC Kimlik Numarasının Sonu 8 Olanlar: Ayın 10’u

ÖDEME TUTARI 

Tüm bunlarla beraber KYK burs ve kredi ödemesinin miktarı da merak edilirken KYK burs ve kredi ödemeleri her ay öğrencilerin hesaplarına yatıyor. Ödeme tutarı ise 1.250 TL'dir.