AÖF sınav tarihleri açıklandı mı? AÖF sınavları yüz yüze mi yapılacak?

AÖF sınav tarihleri açıklandı mı? AÖF sınavları yüz yüze mi yapılacak?
Açıköğretim fakültesi öğrenciler tarafından sınavların ne zaman yapılacağı merak konusu olurken, Açıköğretim Fakültesi sınavlarının online mı yoksa yüz yüze mi olacağı ise araştırılan konular arasında yerini en başta aldı.

Açıköğretim Fakültesi sınavına katılmak için bekleyen öğrenciler, 2023 AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AÖF sınavları yüz yüze mi olacak yoksa online mı olacak? Sorusuna yanıt arıyorken merakla beklenen soruya yanıt geldi. Açıköğretim Fakültesi sınav takvimi ve sınav ile ilgili tüm detaylar İşte sizlerle...

2023 AÖF sınav ne zaman yapılacak

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenciler tarafından sınavların ne zaman yapılacağı merak konusu olurken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavına katılmak için bekleyen öğrencilerin merakla beklediği soruların cevapları sonunda netlik kazandı. 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı sınavı yetkilerden tarafından yapılan açıklamaya göre, final sınavları 3 ile 4 Haziran ve 10 ila 11 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacağı bilgisi yer alıyor.

Açıköğretim Fakültesi sınavlarının online mı yoksa yüz yüze mi olacak sorusunun cevabı ise şu şekilde;

Anadolu Üniversites İktisat ve İşletme Fakülteleri AÖF 2022-2023 Öğretim Yılı sınavı bahar dönemi dönem sonu sınavları online olarak yapılacağı duyuruldu.

Ayrıca AÖF yaz okulu 3 Temmuz 2023 – 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacağı konusunda açıklama yapılırken, AÖF yaz okulu sınavı ise 19 Ağustos 2023 tarihinde olacağı konusunda bilgi verildi.

AÖF sınavları nasıl gerçekleşecek?

 AÖF tarafından belirlenen, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi online sınavları için okul ortamında nasıl yapılıyorsa eğer online sınavlarda aynı şekilde gerçekleşmektedir. Sadece aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden giriş yapmak için öğrenci numarası ve şifre olmaması gerekmektedir. Ayrıca e-Devlet uygulaması ile de giriş yapılabilir.

Açıköğretim Fakültesi final sınavlarında öğrencilere her dersten 20 soru verilirken 20 soru için 30 dakika sınav süresi tanınacak.

Online sınavlarda bilgi paylaşımı yapan, görüntü kaydeden, sınava öğrencinin yerine başkasının girmesi gibi durumlar söz konusu olduğunda yapılan sınav geçersiz sayılacaktır