2022 AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

2022 AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?
Açık Lise sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. AÖL sınav sonuçlarına nereden bakılacağı ve açıklanma tarihlerinin ne zaman olduğu öğrenciler tarafından merak konusu oldu.

2022 AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?: AÖL sınav sonuçlarının nereden öğrenileceği arama motorlarında en çok aratılanlar arasında yer alıyor. 9 Aralık 2022 tarihinde başlayan sınavlar 20 Aralık 2022 tarihinde sona ermişti. 1. dönem sınavları online olarak 20 Aralık'ta sona erdi. Peki sınav sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

AÖL sınavlarının sone ermesiyle sınav itiraz süreci başlamıştı. 9 Aralık tarihinde başlayan sınava itirazlar 25 Aralık tarihinde sona erdi. Sınav sonuçlarına ilişkin itirazların sonuçların açıklanmasından itibaren beş gün içinde yapılması gerekmektedir. Sınav itirazları T.C. Ziraat Bankası A.Ş., Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Halk Bankası A.Ş. bankaları aracılığıyla şubeler aracılığıyla T.C. Kimlik numarası ile 30 TL karşlığında şahsen yapılacaktır. 

AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık öğretim lise sınavları geçtiğimiz günlerde sona erdi. 20 Aralık 2022 tarihinde sona eren sınavların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sınava giren öğrenciler tarafından merak edilmektedir. Peki AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olan sınav sonuçları ile ilgili henüz net bir haber gelmedi. Açıklamanın gelmemesi üzerine önceki dönemde yapılan sınavlardan ve sonuçlarının açıklanma tarihlerinden yola çıkılırsa 10 gün içinde paylaşılacağı söylenebilir.