• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bundan kısa bir süre önce çalıştığı mekanda istek parça yüzünden öldürülen Onur Şener hakkında açıklama geldi.

Birkaç gün önce çalıştığı bir mekanda müşterilerin istek parçası nedeniyle canice öldürülen Onur Şener cinayeti hakkında açıklamalarda bulundu. Canice öldürülen sanatçı hakkında açıklama yapan Erdoğan,  "Hunharca katledilen müzisyen kardeşimizi istismar etmek ne ahlakidir, ne insani ne de vicdanidir. Babasını kaybeden kız çocuğumuza, hayat arkadaşını kaybeden eşine yapılmış bir zulümdür" dedi ve bu davanın takipçisi olacağını ifade etti.

ÇARPIK BAKIŞ AÇISINI REDDEDİYORUZ! 

Yaşanan bu kötü olayın ardından konuyla alakalı açıklamalar yapan Erdoğan, 

"Devlet idaresinde makbul makbul olmayan vatandaş ayrımına gidenler sanatta da aynısını yaptı. Sanat dalları ve sanatçılarımız arasında ayrım yapmadan başarıyı destekleme çabasında olduk.

Salgın döneminde sanatçılarımızı kendi kaderine teslim etmedik. Bizim sanat anlayışımız ülkemizin yerli ve milli değerlerini gözardı etmeden evrenseli kucaklamak üzerine kuruludur. Sanatı tekelleştiren sanatçıları tolumun karşısında konumlandıran çarpık bakış açısını reddediyoruz." dedi. 

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!