Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Caddesi saldırısına ilk çıkış!
G20 Liderler Zirvesi'nde oldukça önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı ile ilgili konuştu.
G20 Liderler Zirvesi'nde oldukça önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı ile ilgili konuştu. 6 Vatandaşın hayatını kaybettiği ve 81 vatandaşın da yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.
İçinde çocuk da bulunan 6 vatandaşımızı kaybettiğimiz İstiklal Caddesi bombalı saldırı hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu alçak saldırı terörün kanlı ve çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır" diye konuştu.
İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıyı yapan kadın terörist yakalanırken beraberinde 50 kişi daha gözaltına alındı. Türkiye İstiklal Caddesi'nde meydana gelen hain saldırının etkisinden henüz çıkamazken Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili "Bu alçak saldırı terörün kanlı ve çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. DEAŞ'la mücadele bahanesiyle terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır" ifadelerini kullandı.
'KALLEŞ EYLEMLER'
G20 Liderler Zirvesinde konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ülkemizin ve bölgemizin geleceğinde terörün hiçbir türlüsüne yer olmadığının altını çizmek istiyorum. Terörü kanyağında yok etme stratejisini uygulamaya devam edeceğiz. Dost ve müttefiklerimizin desteğini bekliyoruz. Terör saldırısı sonrasında taziye ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bölücü terör örgütü Suriye ve Irak'ta köşeye sıkıştıkça çaresizliğini bu tür kalleş eylemlerle gizlemeye çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.
Açıklamasını sonlandırmaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak destek mesajını da eklerken "Emniyet birimlerimiz hain saldırının faili ve işbirlikçilerini kısa sürede yakalamıştır. Ülkemizin ve bölgemizin geleceğinde terörün hiçbir türlüsüne yer olmadığının altını çizmek istiyorum. Terörü kaynağında yok etme stratejisini uygulamaya devam edeceğiz. Dost ve müttefiklerimizin desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme