• Haberler
  • Ekonomi
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Vergi muafiyeti kapsamı genişledi: Ayrıca ÖTV alınmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Vergi muafiyeti kapsamı genişledi: Ayrıca ÖTV alınmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde çok önemli açıklamalarda bulundu ve evlerde ürettikleri ürünleri internette satanları vergi muafiyeti kapsamına aldıklarını belirtti.

PEŞ PEŞE MÜJDELERİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında vlerde ürettikleri ürünleri internette satanları vergi muafiyeti kapsamına aldıklarını belirtti. 

Tüm bunlarla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici ile iş yapan esnafın aracını yenilerken ÖTV ödemeyeceğini bildirdi.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise şöyle oldu:

"Evlerde ürettikleri ürünleri internette satanları vergi muafiyeti kapsamına alıyoruz.

Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, çekici ile iş yapan esnafımız aracını yenilerken ÖTV ödemeyecek"

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!