- Haberler
- Personel İlan
- Belediye İtfaiye eri alımı ilanı yayımladı! 20 İtfaiye eri alımı yapılacak!
Belediye İtfaiye eri alımı ilanı yayımladı! 20 İtfaiye eri alımı yapılacak!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 26 Mayıs'a kadar itfaiye eri alımı için başvuruları kabul edecek. 20 itfaiye eri alımı yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS taban puanı ve diğer özel şartları taşımak şartıyla boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alımı yapacak.
İtfaiye eri başvuru şartları
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye alımı yapacağını duyurdu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yayınladığı itfaiye eri alımı ile ilgili detayları açıkladı. Yayımlanan itfaiye eri ilana göre belediye bünyesinde, istihdam edilecek 20 personelin alımı yapılacak. Başvuru şartları açıklandı.
Kahramanmaraş Belediyesi’nin resmî web sitesinde yayınlamış olduğu itfaiye eri kadrosu için yapılacak başvurularda bazı şartlar belirlendi. İşte o şartlar:
- Türk vatandaşı olmak.
- Kamu haklarından mahrum olamamak.
- Türk Ceza Kanunu’nun 53'üncü maddesindeki süreler geçmiş olsa dahi herhangi bir suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış ya da ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık engeli bulunmamak.
- Alım için ilan edilen kadrolar adına aranan diğer başvuru özel şartlarının tümünü taşımak.
Boy- kilo ölçümü yapılacak
İtfaiye eri alımı için adaylar, sözlü ve uygulamalı sınavlara katılacak. Sınava katılabilmek için; 22 Mayıs 2023– 26 Mayıs 2023 tarihlerinde, ilanda belirtilen belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde boy- kilo ölçümüne tabi tutulacak. Bu ölçüm için, İsmetpaşa Mahallesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresine gidilerek başvuru sahipleri şahsen müracaat edip başvuru sürecini eksiksiz şekilde tamamlayacak.
Bakmadan Geçme