- Haberler
- Ekonomi
- Bayrama özel 3 ay ertelemeli kredi veriliyor: Aylık sadece 2.239 TL taksit ödeyeceksiniz
Bayrama özel 3 ay ertelemeli kredi veriliyor: Aylık sadece 2.239 TL taksit ödeyeceksiniz
Artış gösteren ekonomik kriz sonrasında vatandaşların nakit bulma ihtiyacı daha da fazla arttı. Bunun üzerine vatandaşlar bankaların sunduğu kredi paketlerini incelemeye başladı. Aktarılan son habere göre bayrama özel 3 ay ertelemeli kredi verilecek.
3 AY ERTELEMELİ KREDİ
Kredi çekenler de aynı zamanda ertelemeli kredileri merak ediyor. Aktarılan son habere göre TEB 3 ay ertelemeli kredi sunuyor. Yüzde 2,28 faiz oranı ve aylık sadece 2.239 TL taksitle kredi verdiğini duyurdu. 50 bin TL çekilmesi halinde geri ödemesi toplamda 80 bin TL olacak.
GÜNCEL KREDİ KAMPANYALARI
Çoğu banka bayram öncesi kampanyalarını peş peşe sıraladı. İnternet üzerinden araştırma yapanlar için güncel banka kredileri, faiz oranları ve aylık taksit ödeme miktarları şu şekilde:
Bakmadan Geçme