Bakan Şimşek'ten son dakika açıklaması! Seçim sonrasında beklenen olacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonrası ekonomi politikalarının devam edeceğini vurguladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sonrası ekonomi politikalarının devam edeceğini vurgulayarak, "Seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek. Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz" dedi.
Seçim Sonrası Kaynak Girişi Artacak
Bakan Şimşek, seçim sonrasında kaynak girişinin artacağını ifade etti. Bakan Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şirketlerimiz uluslararası piyasalarda sermaye benzeri kaynaklara artık daha rahat erişebiliyor. Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır" ifadelerini kullandı.
Politikalar Sayın Cumhurbaşkanımızın Güçlü Desteğiyle Devam Edecek
Bakan Şimşek, uygulanan politikaların sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle seçim sonrasında da hedefler doğrultusunda devam edeceğini belirtti.
Spekülasyonlara İtibar Etmeyin
Bakan Şimşek, açıklamasında, "Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz" uyarısında bulundu
Bakmadan Geçme