Babasının Çalışanını Bıçaklayan Genç, Kaza Sonrası Yakalandı
Bursa'da yaşanan trajik bir olayda, 22 yaşındaki Taha Satır, babasının çalışanını bıçakladıktan sonra trafik kazası geçirerek polis tarafından yakalandı. Bu makale, olayın detaylarını ve etkilerini inceliyor.
Geçtiğimiz gece Bursa'nın Otosansit Sanayi Sitesinde yaşanan trajik bir olay, şehirdeki halkı derinden sarstı. 22 yaşındaki Taha Satır, babasının çalışanı olan 42 yaşındaki Ayhan Gülal'ı bıçakladı ve sonrasında meydana gelen trafik kazası sonucu yakalandı.
Olay, mesai sonrası gerçekleşti. Ayhan Gülal ve bir iş arkadaşı, iş yeri sahibinin oğlu olan Taha Satır'ın otomobiline bindi. Gülal, Satır'dan kendisini Gürsu ilçesindeki evine bırakmasını istedi. Bu sırada aralarında çıkan tartışma, bir diğer işçinin araya girmesiyle sona erdi. Ancak, Satır, otomobilden aldığı bıçakla Gülal'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.
Olayın ardından Satır, kanlar içinde kalan Gülal'ı Kestel Devlet Hastanesine götürmek üzere yola çıktı. Ancak, Gülal'ın bilincinin kapanması üzerine panikleyen Satır, saat 01.30 sıralarında Kestel ilçesinde kırmızı ışık ihlali yaparak başka bir otomobille çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Gülal'ı hastaneye kaldırdı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Satır, kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu ve olay yerinde yapılan inceleme sonrasında polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, Gülal'ın kendisine küfrettiği için onu bıçakladığını belirtti. Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Satır hakkında soruşturma devam etmektedir.
Bakmadan Geçme