• Haberler
  • Gündem
  • Az önce açıklandı: Yarın sabah 06.00'ya kadar devam edecek! Ankara, İzmir, İstanbul son dakika! Acilen önlem alın

Az önce açıklandı: Yarın sabah 06.00'ya kadar devam edecek! Ankara, İzmir, İstanbul son dakika! Acilen önlem alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sabah erken saatlerde önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sağanak yağışın bazı bölgelerde yarın sabah 06.00'ya kadar devam edeceği belirtildi. Ankara, İzmir, İstanbul dikkat!

MGM tarafından sabah erken saatlerde yapılan açıklamaya göre ülkemizin kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Giresun'nun iç kesimleri, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edildiği belirtildi.

Hava sıcaklığı için önemli bir değişim olmayacağı belirtildi. Rüzgar için de özellikle kuzey, yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında zaman zaman kuvvetli esmesi beklendiği duyuruldu.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Giresun'nun iç kesimleri, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, Ardahan ve Kars çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!