ANKARA'DA FABRİKADA YANGIN

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan mobilya fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmalarına devam ediliyor.

Kahramankazan'da Bitik Mahallesi mevkinde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında saat 12:00 sıralarında yangın çıktı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sırasında işçiler tahliye edilirken, itfaiyeye haber verildi.

Yangına bölgeye sevk edilen Ankara, Kahramankazan ve çevre ilçelerden itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Fabrikadan yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. 

Yangın, rüzgarın da etkisiyle fabrikanın büyük bir bölümüne yayıldı. Bu sırada bazı işçiler dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 4 kişiden ikisi sağlık ekiplerince ambulansta tedavi edildi, ikisi de hastaneye kaldırıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yaptığı açıklamada, yangının elektrik prizindeki kaçaktan çıktığını tahmin ettiklerini söyledi. 

Ekipler, 3,5 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı, soğutma çalışmalarına başlandı.

Fabrikada 350 personelin görev yaptığını ifade eden Oğuz, can kaybı olmadığını belirterek "4 kardeşimiz dumandan etkilendi. İkisi hastaneye kaldırıldı." dedi.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!