• Haberler
  • Gündem
  • Akrabalar arasında korkunç olay: Ölü ve yaralılar var! Çok sayıda ekip sevk edildi

Akrabalar arasında korkunç olay: Ölü ve yaralılar var! Çok sayıda ekip sevk edildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşanan aile içi kavgadan acı haber geldi. Bu doğrultuda kavgada ölü ve yaralı olduğu ifade edildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşanan aile içi kavgada silahlar konuştu, bir kişi hayatını kaybetti ve dört kişi yaralandı. Olay, henüz belirlenemeyen nedenlerle çıkan anlaşmazlık sonucunda akrabalar arasında gerçekleşti.

HASTANELERE SEVK EDİLDİ 

Kavgada adı geçen Tahsin Yılan ve diğer isimlerle birlikte toplam beş kişi yaralandı. Ancak Tahsin Yılan, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise ilk müdahalelerini olay yerindeki vatandaşlardan aldıktan sonra ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak durumları ağır olan bazı yaralılar Şanlıurfa merkezindeki hastanelere sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Olayın ardından polis, kavganın detaylarını aydınlatmak amacıyla soruşturma başlattı. Henüz belirlenemeyen sebeplerle başlayan aile içi çatışmanın detayları, polisin yapacağı soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

Şiddet olaylarına karşı hükümet ve yerel yönetimler tarafından sıkı tedbirler alınması, toplum içindeki çatışma ve kavgaların önlenmesi amacıyla çeşitli çalışmaların yapılması beklenmektedir. Bu tür olayların artması, kamuoyunda endişe yaratırken, güvenlik birimlerinin olaylara hızlı müdahale etmesi ve sorumluların adalete teslim edilmesi önem arz etmektedir.

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!