- Haberler
- Gündem
- 8 Mart Cuma günü başlayacak! Resmen çok kuvvetli bir girişi olacak: Önlem almayan yanar
8 Mart Cuma günü başlayacak! Resmen çok kuvvetli bir girişi olacak: Önlem almayan yanar
Meteorolojik kaynaklardan gelen sürpriz uyarı, Türkiye'de beklenmeyen bir durumu işaret ediyor. 8 Mart için yapılan bu uyarı, uzmanlar tarafından detaylı bir şekilde ele alınıyor.
Türkiye'de uzun süredir etkisini gösteren sıcak havalar, önemli bir değişime uğrayacak. Meteorolojik kaynaklar, 8 Mart tarihinde Türkiye'yi bekleyen soğuk hava dalgasına dikkat çekiyor.
Uzmanların Dillendirdiği Sürpriz Uyarı: 8 Mart Şaşırtıcı Olacak!
Hiç kimsenin beklemediği bir durum ortaya çıkıyor. Meteorolojik uzmanlar, Türkiye'ye 8 Mart tarihinde sürpriz bir soğuk hava uyarısı yaparak, bu durumu detaylı bir şekilde açıklıyor.
Meteoroloji Uzmanı Ali Bakır'dan Özel Paylaşım
Meteoroloji uzmanı Ali Bakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekiyor. GFS öğle güncellemesine göre 8 Mart'ta 850hpa sıcaklık anomali haritasını paylaşan Bakır, kıyılarda kar ihtimalini değerlendiriyor.
8 Mart Soğuk Hava Uyarısı: Kar İhtimali Var!
Meteoroloji uzmanı Ali Bakır'ın paylaşımına göre, 8 Mart tarihinde 850hpa sıcaklık anomali haritası incelendiğinde, sıcaklık kar değerlerine yaklaşıyor. Güçlü bir şekilde gelirse kıyılarda kar yağışı ihtimali göz önüne alınıyor.
Beklenmedik Soğuk: 2022 Mart Sistemi Gibi!
Meteoroloji uzmanı Ali Bakır, yaptığı paylaşımda 8 Mart için beklenen durumu, "GFS öğle güncellemesi 8 Mart öğle saatleri için 850hpa sıcaklık anomali haritası Sıcaklık Kar değerlerine yaklaşacak. Biraz daha güçlü gelirse 2022 mart sistemi ayarında kıyılarda da kar yapabilir. İhtimal var." sözleriyle değerlendiriyor.
Bakmadan Geçme