PlayStation Uygulaması PC'ye Geliyor: PS5 Özellikleri Bilgisayarlara Taşınıyor!

PlayStation Uygulaması PC'ye Geliyor: PS5 Özellikleri Bilgisayarlara Taşınıyor!
Sony, PC platformundaki PlayStation uygulaması ile oyunculara büyük bir yenilik sunuyor! PS5 konsol arayüzünde olan birçok özellik artık bilgisayarlara da geliyor. Steam'e benzetilen menü tasarımı ile kupalara, arkadaş listesine ve ayarlara anında...

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dev firmalardan Sony, bu kez de PC platformundaki PlayStation uygulaması ile oyunseverleri heyecanlandırdı. Platforma gelen yeni Ghost of Tsushima Director's Cut oyunuyla birlikte ortaya çıkan yeniliğe göre, PS5 konsol arayüzünde olan birçok özellik bilgisayarlara da taşınmış durumda.

Steam'e Benzeyen Yeni Menü Tasarımı:

Steam'e oldukça benzetilen menü tasarımı sayesinde artık kullanıcılar sahip oldukları kupalara, arkadaş listesine, ayarlara ve genel PlayStation profillerine anında erişebiliyor. Bu sayede PC'de oyun oynarken de PlayStation deneyimini tam anlamıyla yaşayabilme imkanı sunuluyor.

Kupa Sistemi PC'de de Kullanılabilir Hale Geldi:

Kupa kazanmayı seven oyuncular için de müjdeli bir haber var! Artık konsola geçmeye gerek kalmadan kupa koleksiyonlarını genişletmeye devam edebilecekler. Yeni gelen Ghost of Tsushima Director's Cut oyununun, PC ile entegre kupa sistemini destekleyen ilk yapım olduğu söyleniyor.

Uygulama İsteğe Bağlı:

PlayStation uygulamasının tamamen isteğe bağlı olduğunu da belirtmek gerekiyor. Kullanmak istemeyen oyuncular da uygulamayı kullanmadan oyunu oynayabilirler.

Ghost of Tsushima PC'de de Büyük İlgi Görecek:

PlayStation dünyasında oldukça sevilen Ghost of Tsushima'nın, PC'de de büyük ilgi görmesi bekleniyor. DLSS 3 ve FSR 3 başta olmak üzere en yüksek grafik standartlarını da destekleyeceği söylenen oyun, bilgisayar üzerinden DualSense PS5 oyun koluyla da oynanabilecek. Yapımın ekran kartı olarak ise minimum GTX 960 4GB ya da Radeon RX 5500 XT gerektirdiğinin altını çizelim.

Sony'den Yeni Çağrı: PlayStation 5 Pro Resmen Geliyor:

Bu gelişmenin, günün sonunda tüm oyunseverler için hayırlı olmasını umuyoruz. PlayStation'ın geleceği hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Siz PlayStation oyunlarını bilgisayarda oynuyor musunuz? Yorumlarınızı aşağıda paylaşabilirsiniz.

Sonuç:

Sony'nin PC platformundaki PlayStation uygulaması ile oyunseverlere sunduğu bu yenilik, PC'de PlayStation deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor. Steam'e benzeyen menü tasarımı, kupa sistemi ve PS5 konsol özelliklerinin PC'ye taşınması, birçok oyuncuyu heyecanlandıran gelişmeler arasında yer alıyor.