Çok sayıda yaralı var! Feci kaza oldu: Ekipler acil sevk edildi

Çok sayıda yaralı var! Feci kaza oldu: Ekipler acil sevk edildi
Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Tokat istikametinden Alaca istikametine gitmekte olan Ahmet Y. yönetimindeki otomobil Ünalan köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, araçta bulunan 71 yaşındaki Satı K., 21 yaşındaki Haydar K., 36 yaşındaki Osman K. ve 10 yaşındaki Satılmış Kaan K. yaralandı.

Olayın Detayları ve İhbar

Kaza, Tokat-Alaca karayolunda meydana geldi. Otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık görevlileri ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları ve Hastaneye Sevkiyat

Araç içerisinde sıkışan sürücü Ahmet Y. ve yolcular Satı K., Haydar K., Osman K. ve Satılmış Kaan K., Alaca Belediye itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. Kazanın detayları ve sorumlularıyla ilgili polis ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.