Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 Öğretim Üyesi alacak

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne 2'si doçent, 6'sı doktor öğretim üyesi olmak üzere toplam 8 akademik personel alınacak. Başvurular şahsen yapılacak.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Resmî Gazete’de yayımlanan ilana göre, Tıp Fakültesi bünyesinde görev yapmak üzere öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama Yönetmeliği esaslarına göre gerçekleştirilecek.

Alım yapılacak unvanlar ve branşlar

Üniversite toplamda 8 öğretim üyesi istihdam edecek. Alım yapılacak kadrolar şu şekilde:

Doçent (2 kişi):

  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Genel Cerrahi

Doktor Öğretim Üyesi (6 kişi):

  • Kalp ve Damar Cerrahisi (2 kadro)
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Radyoloji (2 kadro)
  • Göğüs Hastalıkları

Başvuru yapacak adaylardan, ilgili alanda uzmanlık ve bilimsel çalışma şartı aranıyor. Her kadro için özel nitelikler ve çalışma alanları ilan metninde detaylı şekilde yer alıyor.

Başvurular şahsen yapılacak

Doçent kadrosuna başvuracak adayların, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na, doktor öğretim üyesi kadrosuna başvuracakların ise ilgili birimlere şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Adayların başvuru dosyasında özgeçmiş, yabancı dil puanı, bilimsel yayınlar, hizmet belgesi ve puanlama listesi gibi belgeleri eksiksiz olarak sunmaları isteniyor.

Son başvuru tarihi

İlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (30 Mayıs 2025 tarihine kadar) başvuruların tamamlanması gerekiyor. Detaylı bilgi ve başvuru koşulları personel.nku.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.  

Bakmadan Geçme

Kamu Gündemi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!