'Yaşından başından utan!' Murat Sancak ve Ahmet Çakar canlı yayında kavgaya tutuştu!

'Yaşından başından utan!' Murat Sancak ve Ahmet Çakar canlı yayında kavgaya tutuştu!
Dün gece saatlerinde Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol'da gergin anlar yaşandı. Yorumcu Ahmet Çakar ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak arasında yaşanan gerginlik izleyicileri ekran başına kilitledi!

Beyaz TV ekranlarında spiker ve programın moderatörü Ertem Şener, eski futbolcular Abdülkerim durmaz ve Sinan Engin, eski hakem Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın kadrosunu oluşturduğu Beyaz Futbol isimli spor programı dün gece yine izleyicilerle bir araya geldi. Yayınlanan her yeni bölümü ile gündemin üst sıralarında yerini alan ve programda yapılan konuşmaların büyük ölçüde dikkat çektiği programda dün akşam yaşananlar ise dikkat çekti. 

Programda Adana Demirspor ve Belhanda ile ilgili yorumlarda bulunan Ahmet Çakar'ın ifadelerinden rahatsız olduğunu ve çok sinirli olduğunu belirten Adana Demirspor başkanı Murat Sancak canlı yayına bağlandı. Murat Sancak'ın yayına bağlandığı esnada 2013 yılından bir penaltı görüntüsünün ekranlara veriliyor olması dikkat çekti. 

Spor programlarını takip eden ve açıklamalar vermekten kaçmayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak programın bugüne dek uzattığı mikrofonları cevapsız bırakmamıştı. Öte yandan geçmiş dönemlerde Zafer Sener (Ahmet Çakar'ın 143 Zafer diyerek bahsetmesi o dönemde tartışmalara yol açmıştı) Acun Ilıcalı ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de katıldığı ve çeşitli tartışmaların yaşandığı programa bu sefer de Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak bağlandı ve Sancak büyük bir tepki gösterdi.

Ahmet Çakar ile ilgili konuşan Başkan Sancak, "Yaşından başından utan" ifadelerini kullandı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın programda kullandığı ifadeler şu şekilde; “Yaşından başından utan! 2013’teki penaltıyı koyuyorsunuz, bunun size neyini açıklayayım? Ortalığı karıştırmaktan, kızıştırmaktan başka bir yapmıyorsunuz! Spor camiasına, Adana Demirspor camiasına zarar veriyorsunuz. Bir daha bu programa katılmam!”

Konu kapanmış ve Başkan Murat Sancak programdan ayrılmış olsa da final noktasında herhangi bir gerginlik yaşanmamış olması bu problemin ortadan kalkacağını düşündürttü. Konuyla ilgili yaşanması muhtemel yeni gelişmeler Kamu Gündemi adresinde yayımlanacak.