Ünlü ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu! Evinde hayatını kaybetti: Herkes şokta

Ünlü ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu! Evinde hayatını kaybetti: Herkes şokta
Gelen son habere göre müzik dünyasının efsane isimleri arasında olan ve pek çok kişi tarafından tanınan Tina Turner hayatını kaybetti. Evinde hayatını kaybeden ünlü sanatçı son röportajında “Rock ‘n’ Roll Kraliçesi” olarak hatırlanmak istediğini söyledi.

İsviçre’nin Zürih yakınlarında bulunan evinde hayatını kaybettiği belirtilen Turner, örnek kadın olmak istediğini söyledi. Son röportajında kendi koşullarında başarıyı hedeflemekte diğer kadınlara yol gösterici olmak istediğinin altını çizdi.

DÜNYA EFSANESİYDİ

Turner’in daha önce açıklamış olduğu bu dileğini sözcüsü onayladı. Vefat haberi sonrasında yapılan açıklamada “Rock 'n' Roll Kraliçesi" Tina Turner'ın, uzun bir hastalığının ardından 83 yaşında huzur içinde hayatını kaybettiği ve dünyanın bir müzik efsanesi ve rol modelini yitirdiği" ifadesi kullanıldı.

EMEKLİĞİNİN TADINI ÇIKARACAKTI

Verdiği son röportajında yaşlanma konusunda hiçbir gelişmenin onu korkutmadığını söyleyen güzel sanatçı, emekli olmanın ve gizliliğin keyifli olduğunu söylemişti. Aynı zamanda ünlülük ve gözden uzakta olma arasında tercih yapacaksa başarı ile üne ulaştığını ancak emekliliğinin keyfini de anonim olarak çıkaracağını belirtmişti.