Twitter yine güncelleme yaptı bu sefer kişi başı 1000 dolar istiyor

Twitter yine güncelleme yaptı bu sefer kişi başı 1000 dolar istiyor
Twitter yaptığı yeni güncellemeyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Bu kadarı da pes dedirten yeni güncelleme ile fiyatlar iyice uçtu. Peki kişi başı 1000 dolar isteyen Twitter için diğer şartlar ne olacak.

Twitter gündemden bir türlü düşmüyor. Yapılan açıklamaların ardından bu kadarı da pes dedirtiyor. Peki fiyatlarıyla herkesi şaşırtan Twitter için diğer detaylar neler işte aranılan tüm cevaplar haberimizin devamında sizinle...

Twitter bu ücreti kimlerden talep ediyor

Twitter geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın satın almasıyla gündem olmuştu. Yeni düzenlemeleriyle her geçen gün daha fazla gündem olan Twitter reklam gelirlerindeki yaşanan düşüşün ardından yeni gelir elde etmek için uğraşıyor. Şirket olarak son yapılan girişimle işletmelere rozet verildi. Verilen rozetlerle aylık olarak 1000 dolar ücret almayı planlamaktadır. Bu konuda net bir açıklama gelmemesiyle birlikte ne zaman hayata geçeceği de merak konusu olmaya devam ediyor. Bu uygulamanın hayata geçmesinin ardından ödeme yapmayan işletmelerin altın rozeti kaybedip kaybetmeyeceği ise belli olmadı. Şu an doğrulanmış olan işletmelerde hali hazırda altın rozet bulunuyor. Bunun yanında Twitter işletme hesaplarından aylık 1000 dolar talep ediyor. Hatta bu ücrete ek olarak işletmelerden ekstra işletme giderleri için 50 dolar daha almayı planlıyor.

Yeni eklenen ödeme biçimi ne olacak

Twitter yeni plan ile ödeme yöntemini alacak. Aylık 8 dolar alınan mavi rozetlerin ardından taklitçi hesaplar arttı. Bu da şirketin ismini oldukça zedeledi. Bu taklit eden hesaplarının artmasının ardından Twitter Blue abonelik hizmeti askıya alındı. Bunun ardından ise yeni ödeme seçeneği oluşturuldu. Altın rozet ilk kez aralık ayında tanıtıldı. Bunun ardından mavi rozet için 8 dolar ödeyen doğrulanmış yani tanınmış işletmeler ve kişilerin arasında da bir ayrım katmanı oluşmuş olacak. Elon Musk geçen ay henüz yayınlanmayan reklamsız erişim sağlayacak abonelikler için de kollarını sıvadı. Tanıtım reklamını da sunduğu bu yeni hizmet ile marka değerinin artması planlanıyor. Son yapılan açıklamalar ve yapılanlar marka değerini oldukça zedelese de bu yeni yaptırımlar ile artacağı düşünülüyor.