Ödülünü Orhan Gencebay'ın elinden alan Aleyna Tilki'nin yırtık çoraplarını gören bir daha baktı!

Ödülünü Orhan Gencebay'ın elinden alan Aleyna Tilki'nin yırtık çoraplarını gören bir daha baktı!
Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki yeniden gündem oldu. Ödülü Orhan Gencebay'ın elinden alan Tilki'nin çorapları çok konuşuldu. İşte o görüntüler...

LGBT karşı yürüyüşe tepki göstermesi nedeniyle Çorum'da düzenlenecek olan konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki gündeme damga vurdu. Sosyal medya gündeminin sık konuşulan isimleri arasında yer alan Aleyna Tilki'nin o çoraplarını görenler yorum yapmayı da ihmal etmedi. 

NR1 Video Müzik Ödülleri'nde ödül almaya layık görülen, LGBT karşı yürüyüşe tepki göstermesi nedeniyle Çorum'da düzenlenecek olan konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ödülünü usta sanatçı Orhan Gencebay'dan aldı. Yırtık görünümlü çoraplarıyla oldukça dikkat çeken Aleyna Tilki'nin o görüntüleri gündem oldu. 

Aleyna Tilki'ye Orhan  Babanın Elinden Ödül!

İlk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında seslendirdiği Gesi Bağları şarkısıyla kendini tanıtan Aleyna Tilki sonrasında oldukça genç yaşta çıkardığı şarkılarla büyük bir üne kavuşmuştu. Popülerliği git gide daha da yayılan ve dünyaya açılmak isteyen Aleyna Tilki NR1 Video Müzik Ödülleri'nde ödül aldı. Ödülünü usta sanatçı Orhan Gencebay'ın elinden alan Aleyna Tilki'nin tarzı dikkat çekti. 

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın Aleyna Tilki'ye ödül verdiği o anları paylaşan gazeteci Ertuğrul Özkök, "İşte budur, Orhan ağabey ve Aleyna aynı sahnede. Ödülü alan konserleri yasaklanan Aleyna Tilki. Veren Orhan Gencebay. Bazıları onu iktidar sanatçısı diye eleştiriyor. Beyler o Orhan Gencebay. Bu müzik aleminin ağabeyliği en hak etmiş sanatçılarından. Aleyna ödülü onun elinden aldığı için 'Benim için onurdur' dedi. Orhan Gencebay' Bu ödülü sana verdiğim için sevindim' dedi. Daha nasıl bir destek olur ki. İşte budur" dedi.

Çorapları Dikkat Çekti!

Geçtiğimiz günlerde LGBT karşıtı yürüyüşe dair yaptığı 'LGBTİ+ karşıtı yürüyüş ne ya? Toplumda yarattığınız ayrımcılığın bir karması yok mu zannediyorsunuz. Duygu ve tensel dünyalarımızın protesto edilmesi doğaya aykırı! Zihniyetler çok korkunç...' paylaşımının ardından Çorum'da konseri iptal edilen Aleyna Tilki sahnede giydiği çorapları dikkat çekti. O çoraplar bazıları tarafından oldukça eleştirilirken bazıları tarafından da geçerli not aldı.