O markette 24’lü ve 12’li tuvalet kağıdının fiyatı yarıya düştü! Kampanya bitmeden yetişin!

O markette 24’lü ve 12’li tuvalet kağıdının fiyatı yarıya düştü! Kampanya bitmeden yetişin!
Son zamanlar hemen hemen her sektörde yer alan ürün fiyatlarına zam gelirken, özellikle tuvalet kağıdına da zam üstüne zam geldi. Vatandaşlar uygun fiyat arayışına girerken, o market tuvalet kağıtları fiyatlarını yarı fiyatına düşürdü.

Temel yaşam ihtiyaçlarından biri olan tuvalet kağıdı fiyatları son dönemlerde bir hayli artmıştı. Vatandaşlar bu zamlı fiyatlar karşısında indirimli ürün arayışına girerken, zincir marketlerden de indirim haberleri gelmeye devam ediyor. O markette de tuvalet kağıdı yarı fiyatına kadar düştü.

Stoklar bitiyor!

Enflasyonun yükselmesi ile birlikte birçok ürüne zam geldi. Özellikle tuvalet kağıdı, kağıt havlu gibi ürünlerin fiyatları da bir hayli yükseldi. Vatandaşlar, zincir marketlerin uyguladıkları kampanya ve indirimleri yakından takip etmeye başladı. Türkiye’de yer alan en büyük zincir marketlerden biri olan CarrefourSA’da bir indirim kampanyasıyla geldi. Tuvalet kağıtları CarrefourSA’da yarı fiyatına kadar düştü. 12’li tuvalet kağıdı 99,90 TL’den 52,90 TL’ye düşerken, normal perakende satış fiyatı olan 99,90 TL’lik tuvalet kağıdı CarrefourSA kart sahiplerine 52,90 TL’den satılacak.

CarrefourSA’da tuvalet kağıtlarında indirim!

Önde gelen zincir marketler arasında yer alan CarrefourSA, kısa süreliğine bir kampanya uyguladı. Uygulanan fiyat değişikliği şu şekildedir:

  • Solo parfümlü tuvalet kağıdı büyülü düşler 32’li 197,90 TL’den satışa çıkıyor.
  • Solo tuvalet kağıdı 32’li 197,90 TL’den satışa çıkıyor.
  • Solo konsept tuvalet kağıdı 24’lü 179,90 TL’den satışa çıkıyor.
  • Solo tuvalet kağıdı 24’lü 199,90 TL’den satışa çıkıyor.
  • Papia Egzotik tuvalet kağıdı 8’li 39,90 TL’den satışa çıkıyor.
  • Selpak tuvalet kağıt extra banyo ferahlatma 8’li 69,93 TL’den satışa çıkıyor. 

Bu indirimli fiyatlardan faydalanmak isteyen kişilerin, CarrefourSA kart sahibi olmaları gerekiyor. Tuvalet kağıtlarına yapılan bu indirimlerden CarrefourSA kart sahipleri yararlanabilecekler. Kart sahibi olan vatandaşlar bu ürünleri almak istiyorsa, en yakın CarrefourSA mağazasından alışveriş yapabilirler. Kart sahibi olmak isteyenler de CarrefourSA’ya giderek gerekli bilgileri alabilirler.