Netflix'ten Squid Game hayranlarına büyük sürpriz! O sahneyi yayınladılar

Netflix'ten Squid Game hayranlarına büyük sürpriz! O sahneyi yayınladılar
Bundan bir sene önce Netflix'te yayınlanarak dünya genelinde oldukça büyük kitlelerde ses getirmeyi başaran dizi Squid Game'den büyük sürpriz geldi. İşte uzun süredir merak edilen o sahne!

Bundan bir sene önce Netflix'te yayınlanarak dünya genelinde oldukça büyük kitlelerde ses getirmeyi başaran dizi Squid Game'den büyük sürpriz geldi. Uzun süredir yeni sezonunun çıkmasını bekleyen hayranlarına yapılan bu sürpriz kısa süre içerisinde gündem olarak milyonlarca kişi tarafından paylaşılmaya başlandı. Durum bu şekilde olunca da yayınlanmayı bekleyen sezon öncesinde hiç beklenmedik bir an yaşandı. 

YAYINLANMAYAN BÖLÜM! 

2021 senesinin en gözde dizisi haline gelen Squid Game'de ilk sezonda yer almayan sahne izleyiciler ile paylaşıldı. Kısa süre içerisinde izlenme rekorları kıran diziden bu şekilde bir sahne gelmesi dünya genelinde diziyi izleyen milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecan ile karşılanmaya başladı. Yayınlanamayan bölüm şu şekildeydi; 

Daha önce de dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk yaptığı bir röportaj esnasında dizinin silinen bir bölümünün olduğundan bahsetmişti. Bunun ardından da Netflix tarafından bugün " İlk sezonda elenip, yayınlanmayan bir sahne varmış" şeklinde yapılan paylaşım milyonlarca kişi tarafından izlendi.