Müge Anlı Yasemin olayı ne, neden gündem oldu? 48 yaşındaki şüpheli 15 yaşındaki Yasemin'e ne yaptı?

Müge Anlı Yasemin olayı ne, neden gündem oldu? 48 yaşındaki şüpheli 15 yaşındaki Yasemin'e ne yaptı?
ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert gündem oldu. 15 yaşındaki Yasemin olayı araştırılırken sosyal medya kullanıcıları perde arkasını merak etti. Müge Anlı Yasemin olayı ne? Müge Anlı neden gündem oldu?

ATV ekranlarının yayınlandığı her dönem reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bir yeni sezona daha adım attı. Olayların aydınlığa kavuştuğu, sevenlerin buluştuğu, cinayet perdelerinin aralandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan Yasemin Salman olayı gündem oldu. Müge Anlı neden gündem oldu? Müge Anlı Yasemin olayı nedir? Müge Anlı Yasemin Salman'a ne oldu?

Müge Anlı'nın uzun yıllardır sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeniden gündem oldu. Şimdiye dek birbirinden farklı olayların tartışıldığı ve çözüme kavuştuğu Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan yeni olay tüyleri diken diken yaparken sosyal medya kullanıcıları tepki vermeden geçemedi. 

Müge Anlı Yasemin olayı nedir?

Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu hafta tartışılan konular arasında 15 yaşındaki Yasemin Salman yer aldı. Küçük kızın 48 yaşındaki şüpheli ile ortaya çıkan fotoğrafı gündemde damga etkisi yaratırken şüphelinin 15 yaşındaki Yasemin Salman'ı kucağına alması olay yarattı. 

Uzun süredir kayıp olamayan ve ailesinin acılı bir şekilde aradığı 15 yaşındaki kız çocuğu Yasemin Salman ile görüntüleri ortaya çıkan şüpheli Yasemin Salman'la ortaya çıkan fotoğraflarının ardından ilk şüpheli olarak görülmüştü. Yasemin Salman'ı kaçırdığı düşünülen 48 yaşındaki şahıs tüm sorulara rağmen inkar etmeye devam etti. 

Yasemin Salman Olayı

Ailesinin 26 gündür ulaşamadığı 15 yaşındaki kız çocuğu Yasemin Salman hem ekran başındaki izleyicileri hem de kaygılı aileyi oldukça endişelendirirken programda ilk şüpheli 48 yaşındaki şüpehli şahış olarak gösterildi. Şüpheli şahısın gözaltına alınmasının ardından Yasemin Salman olayı sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça merak edildi. 

15 Yaşındaki kız çocuğu ile samimi fotoğrafları olan 48 yaşındaki şüpheli şahıs tüm sorulara rağmen Yasemin Salman'ı görmediğini iddia etmişti. Birlikte birçok fotoğrafları çıkan şüpheli şahsısın 15 yaşındaki Yasemin'i kaçırdığı iddia edilmişti. Bu iddiaları reddeden şüpheli gözaltına alındı. 48 yaşındaki servisçi tarafından kaçırıldığı düşünülen Yasemin Salman aranmaya devam ediyor.