Instagram dm reklamlarla ilgili sorular nedir?

Instagram dm reklamlarla ilgili sorular nedir?
Dünyanın en fazla kullanılan en etkili sosyal medya araçlarından birisi olan Instagram'da kullanıcıların son günlerde çok sık rastladığı konulardan birisi olan Instagram dm reklamlarla ilgili sorular nedir?

Instagram dm reklamlarla ilgili sorular nedir? Dünyanın en fazla kullanılan en etkili sosyal medya araçlarından birisi olan Instagram'da kullanıcıların son günlerde çok sık rastladığı konulardan birisi olan reklamlarla ilgili sorular yazısının ne anlama geldiği araştırılmaya başladı. İşletme ve profesyonel hesaplara gelen bu bildirimler sonrasında kullanıcılar mesajlarda yer alan bu ibarenin ne anlama geldiğini araştırıyor. Peki bu mesaj ibaresi nedir? İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

Bir influencer tarafından paylaşılan bu ekran görüntüsü birçok kullanıcı da daha çıkmaya başladı. Buna göre ise profesyonel hesap kullanıcıları bu ibarenin araştırmasını yaparken internette ise bu konu ile ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor.

Sosyal medya yöneticilerinden gelen bilgilere göre ise direkt mesaj kutusunda kişilerden gelen mesajlarda yer alan bu ibarenin bir test özelliği olduğu duyuruldu. Bu doğrultuda Instagram'da kullanıcıların yapmış olduğu paylaşımlar sonrasında kişilere bu ibareler yer alarak mesajın hangi içerikte ve neden yazıldığı ifade ediliyor.