Hadise ve Ebru Gündeş arasındaki soğuk savaş dondurucu hale geldi! O paylaşıma yanıt geldi!

Hadise ve Ebru Gündeş arasındaki soğuk savaş dondurucu hale geldi! O paylaşıma yanıt geldi!
Son haftalarda sürekli olarak Rezza Zarrab gündemi ile adı anılan ünlü şarkıcı Hadise'nin Ebru Gündeş'in ardından yaptığı benzer paylaşım dikkat çekti.

Uzun süredir gündemden düşmeyen ikili Ebru Gündeş ve Hadise arasındaki soğuk ama bir o kadar sessiz savaş sürmeye devam ederken iki eski dostun arasında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günde Mehmet Dinçerler'le evliliğini sonlandırma kararı alan ünlü şarkıcın Hadise Ebru Gündeş'in o paylaşımına yanıt verdi. 

Son haftalarda sürekli olarak Rezza Zarrab gündemi ile adı anılan ünlü şarkıcı Hadise'nin Ebru Gündeş'in ardından yaptığı benzer paylaşım dikkat çekti. Hadise'nin Ebru Gündeş'e ithafen yaptığı iddia edilen paylaşım çok konuşuldu. 

EBRU GÜNDEŞ PAYLAŞTI!

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almasıyla gündeme gelmişti. Sahnede gözyaşlarına boğulan ünlü şarkıcının aşk hayatının sarsıntılı gittiği iddiaları doğrulanmış ve ikili kısa süre önce boşanmıştı. Boşanma olaylarının ardından Hadise'nin Reza Zarrab'la olduğu iddia edilen mesajları gündeme geldi. 

Hadise bu noktada sessizliğini bozarken bir açıklamada Reza Zarrab'tan gelmişti. Hadise'nin Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddialarının ortaya atılmasının ardından arkadaşı Hadise ile selam sabahı kesen ve birbirlerini takipten çıkan ikili çok konuşuldu. Olayın başından sonuna sessizliğini korumaya devam eden Ebru Gündeş son çıkan iddiaların ardından da sessizliğini korumaya devam ederken Hadise hakkında çıkan son iddiaların ardından sessizliğini bozmuştu. 

İkilinin birbirlerine olduğu iddia edilen paylaşımları dün sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı. Dünyaca ünlü müzik uygulaması Spotify üzerinden kaç milyon dinlendiğine dair paylaşım yapan Ebru Gündeş paylaşımda bulundu. 168 ülkede 122.3 milyon dinlenen Ebru Gündeş'in 2022 Spotify raporlarını paylaşmasının ardından Hadise'den de bir paylaşım geldi. 

Ebru Gündeş'in paylaşımının ardından 11 dakika sonra paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Hadise'de 2022 Spotify raporunu yayınladı. 'Müzik her şeye hepimize iyi gelir'' sözünü paylaşan Hadise 'Küçük bir yoldayım, en başındayım'' sözünün en çok paylaşılan söz olduğunu vurgulamadan geçmedi. 

 

Gündemden anında haberdar olmak için kamugundemi.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.