Gülşen Bubikoğlu 68 yaşına girdi! Görenler gözlerine inanamadı!

Gülşen Bubikoğlu 68 yaşına girdi! Görenler gözlerine inanamadı!
Yeşilçam'ın efsane isimlerinden birisi olan Gülşen Bubikoğlu'ndan yeni bir paylaşım geldi. Efsane isim 68 yaşına girdiğini duyurdu.

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından birisi olan Gülşen Bubikoğlu hem Cüneyt Arkın hem de Tarık Akan'la oynadığı filmlerle hafızalarda yer edinirken efsane isim arkadaşlarıyla kutladığı doğum gününde 68 yaşına girdi. ünlü oyuncu "Doğum günü kızıydım" derken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. 

Son haliyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gülşen Bubikoğlu arkadaşlarıyla arasında kutladığı doğum günüyle 68 yaşına girdiğini belirtirken gelen yorumlar iltifatlarla doldu taştı. Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan, güzelliği ile baş döndüren Gülşen Bubikoğlu 68 yaşına girdi. 

68 YAŞINA GİRDİ!

Ah Nerede, Gırgıriye, Mahcup Delikanlı, Evcilik Oyunu gibi daha birçok filmde yer alan Gülşen Bubikoğlu bir dönemlerin en güzel kadınlarından biriyken bugün 68 yaşına girdi. Yeni yaşından fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Gülşen Bubikoğlu'na ''gençlik iksiri mi içtin?'' yorumları geldi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Gülşen Bubikoğlu 68 yaşına girerken yaptığı paylaşımla gözleri yaşarttı. Yılların geçmesine rağmen güzelliğinden ve zarafetinden kaybetmeyen Gülşen Bubikoğlu'na binlerce yorum geldi. 

GÜZELLİĞİ İLE YIKTI, GEÇİRDİ!

Kızı ve yakın arkadaşlarıyla doğum günü kutlayan Gülşen Bubikoğlu doğum günü pastasının etrafında sevdikleriyle çekildiği gönderiyi  "Bugün çok sevdiklerimle özel, güzel bir gündü. Doğum günü kızıydım ve çok keyifliydi" ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından paylaştı. 68 yaşına giren Gülşen Bubikoğlu güzelliği ile görenleri mest ederken o fotoğrafa birçok beğeni yağdı. 

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan Gülşen Bubikoğlu 68 yaşına girerken de güzelliği isle baş döndürdü. Bir dönemin hafızalara kazınan isimleri arasında yer alan Gülşen Bubikoğlu'nun yaptığı paylaşıma birçok yorum geldi. O yorumlardan bir kaç tanesi "Gençlik iksirini mi buldun?", "Hâlâ çok güzelsiniz" şeklinde oldu.